Review: Chanel Inimitable Mascara Waterproof

DSC_0055
DSC_0067
Qua mascara gebruik ik meestal mascara’s die bij de drogisterij te koop zijn, op dit moment ben ik fan van L’Oreal Paris of Maxfactor. Enkele jaren geleden was de Chanel Imitable mascara mijn vaste mascara, maar na een tijdje ben ik gestopt deze te gebruiken. Toch heb ik hem opnieuw aangeschaft om te kijken of hij nog steeds zo fijn werkt als een paar jaar terug! Ik heb de zwarte versie in waterproof. Alleen de verpakking van deze mascara is op zichzelf al prachtig. Een mooie minimalistische verpakking met het gouden Chanel logo.

DSC_0056
De mascara is qua borstel niet heel speciaal, het kwastje heeft siliconen ‘haartjes’ die vrij dicht op elkaar zitten. Qua vorm is het ‘gewoon’ een rechte mascara zonder al te veel poes pas, wat ik persoonlijk altijd het fijnste vind werken!

DSC_0059
Full face foto’s;

DSC_0078
DSC_0080-001

DSC_0054
Conclusie;

Ik ben fan! De mascara is echt top, het borsteltje separeert de wimpers al meteen erg goed. Daarnaast is de mascara erg makkelijk op te bouwen om meer volume te krijgen. De mascara is te koop bij Douglas, Ici Paris XL en andere winkels die een Chanel schap hebben. De mascara kost rond de 32 euro, vrij prijzig maar ik vind hem de prijs zeker waard! Een tip is om de mascara te kopen tijdens de 40% kortings weken bij ICI Paris XL.

Wat is jouw favoriete mascara?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

7 Comments

Leave a Reply