Review: Essence Hello Autumn Powder + Blush

Vorige week liep ik even langs Kruidvat en zag ik dat de nieuwe Essence ‘Hello Autumn’ collectie was aangevuld. Mijn oog viel meteen op de multi colour poeder met de prachtige herfst bladeren print. Toen ik nog even verder ging neuzen in het schap zag ik ook de poeder blush liggen, deze deed me niet meteen denken aan een blush, maar eerder aan een highlighter. Ik ben erg benieuwd hoe deze producten, eenmaal aangebracht, eruit zien!

DSC_1005
DSC_1001
DSC_0977-001

Om te beginnen dit ‘plaatje’. De Multi Colour Powder in de kleur 01 Autumn & The city. Alleen voor de print wil je deze poeder al in je stash hebben! De poeder bevat 4 verschillende kleuren, die je apart of gemixt kan gebruiken. De kleuren hebben allemaal een beige of bruine tint.

DSC_0958
DSC_0971-001

De swatch met alle kleuren over elkaar, een bruin/ beige kleur met een subtiele glans, die weer net wat te bruin is om over het hele gezicht te gebruiken. Voor een bronzer is de poeder weer wat aan de lichte kant, ik zou hem persoonlijk misschien heel licht als highlighter gebruiken, door plaatselijk over de licht gekleurde blaadjes heen te gaan met je kwast.

DSC_1007.NEF
Wanneer ik de kleuren per stuk swatch, komt er ineens veel meer pigment vanaf, ik denk dat de kleuren daarom ook goed zijn te gebruiken als oogschaduw! Vooral de drie donkerste kleuren geven een erg mooie bruine glans af, mooi voor een subtiele ooglook!

DSC_1015.NEF
Ik had iets meer van dit product verwacht, maar voor die prijs kun je er nog best leuk mee experimenteren! Aan het einde van dit artikel vind je een look met beide producten terug.

DSC_0985
Dan de powder blush in de kleur ’01 BEAUTI-FALL Red’. Toen ik deze blush kocht dacht ik eigenlijk meer aan een highlighter. De blush schijnt zich aan te passen aan de pH waarde van je huid, zo kan hij verschillend uitvallen bij iedereen. Op de achterkant van deze blush staat dat er een ‘customized’ skin tone uit zou moeten komen. Ik ben benieuwd!

DSC_0994.NEF
Wauw wat een apart effect, je ziet de kleur van de blush echt veranderen na het swatchen! Op mijn arm pakt de blush redelijk roze uit, ik ben benieuwd of dit ook mijn gezicht zo uitpakt. Wanneer je de blush aanbrengt zou ik even wachten voor je hem verder gaan aanzetten, de kleur kan namelijk na 30sec nog intenser worden.

DSC_1021 2.NEF

Een full face foto met beide producten;

DSC_0111

Over het algemeen ben ik vrij tevreden over beide producten, vooral de blush voelt erg zacht aan en sluit perfect aan bij mijn huid. De Essence ‘Hello Autumn’ collectie is een Limited Edition collectie die op dit moment verkrijgbaar is bij Kruidvat & Trekpleister. De poeder kost €3,39 en de blush kost €2,59.

Hebben jullie al iets van de ‘Hello Autumn’ collectie aangeschaft?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

3 Comments

 • Beantwoorden september 21, 2014

  Inge

  Wauw wat ziet het er mooi uit! Vooral de blush is mooi! Mooie fotos heb je ook gemaakt, ik volg je nu via bloglovin! 🙂 x

 • Beantwoorden september 22, 2014

  monique

  Oh, ik vind de blush zo mooi haha, en de kleuren zijn heel mooi!

 • Beantwoorden september 24, 2014

  Fabienne

  Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de blush, apart! Mijn complimenten voor de vormgeving van je blog, echt heel mooi! Ik volg je nu ook op Bloglovin’.

Leave a Reply