Review: Essence lipsticks On the Catwalk & I Am yours

Om te beginnen (beter laat dan nooit) HAPPY NEWYEAR!! Ik wens jullie allemaal een liefdevol, succesvol en gelukkig nieuwjaar toe. Dat je al je doelen mag behalen en je wensen uitkomen. Ik hoop dat 2015 voor iedereen een prachtig jaar mag worden. En ik hoop dat ik in 2015 met net zoveel plezier kan blijven bloggen als ik nu doe! Ik heb persoonlijk niet echt ‘goede voornemens’, maar wel wat doelen die ik wil behalen, of dingen die ik graag wil doen! Op nummer 1 staat toch wel om deze zomer weer naar een super mooi land op vakantie te gaan!

Nu verder naar het doel van dit artikel haha ;-). Ik heb twee nieuwe favoriete lipsticks, en ook nog eens lekker budget! De lipstick ‘On the Catwalk’ had ik al eerder bij een vriendin gezien, dus ik ging naar Kruidvat met het doel deze te scoren. Maar toen ik ook ‘I Am yours’ zag liggen, een ‘nude’ tintje maar net anders, vond ik deze er ook prachtig uitzien! Vandaag heb ik voor jullie een review van beide producten.

DSC_0455
DSC_0453

DSC_0473
De lipsticks zijn van de normale Essence lijn ‘longlasting’, met de simpele zwarte huls. Het handige gekleurde rondje geeft aan welke kleur de lipstick is, super handig! Essence beweert dat de lipsticks urenlang moeten blijven zitten, en hun intense kleur moeten behouden. Er zijn op dit moment 16 verschillende kleuren van deze lipsticks verkrijgbaar, van nude tot zwart, voor ieder wat wils dus!

DSC_0478
DSC_0460

De swatches; De lipsticks voelen super zacht en romig aan, en zijn meteen al goed gepigmenteerd. WAUW!

DSC_0482

 Full face foto’s;

DSC_0541
‘I am yours’

DSC_0546

‘On the Catwalk’

Ik ben erg te spreken over mijn nieuwe aanwinsten, dat langhoudende moet je alleen wel met een korreltje zout nemen. Want na enkele uren is de lipstick toch wel aardig verdwenen en moet je hem even bijwerken. Maar ondanks dat vind ik ze echt prachtig! Zeker als je kijkt naar de prijs. De Essence lipsticks kosten €2,39 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

DSC_0452

Wat is jou favoriete budget lipstick merk?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

5 Comments

 • Beantwoorden januari 4, 2015

  val

  Wauw. Ik hou van Essence! 🙂 Mn favoriete lipstick merkt tot nu toe. En wat een prachtige kleuren!

 • Beantwoorden januari 4, 2015

  Dionne

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Ik heb er ook 2 uit deze lipstick lijn. Ziet er goed uit!

 • Beantwoorden januari 5, 2015

  Sophie

  Ik had on the catwalk veel donkerder verwacht! Wel lieve kleurtjes zo!

 • Beantwoorden december 7, 2015

  Desiree

  Ik ben echt helemaal verliefd op on the catwalk. Het lijkt wel alsof die bij jou veel subtieler uitpakt! Bij mij oogt ie veel donkerder, maar toch niet te knal en wel natuurlijk! Mijn favoriet voor deze feestdagen! Stom dat ik hem vorige week ontdekte en niet al veel eerder, haha!

Leave a Reply