Review: Essence ‘Soo Glow!’ Cream to powder Highlighter

DSC_1007
Er zijn maar weinig budget merken die echt een mooie highlighter in het assortiment hebben. Toen ik deze creamy hightighter van Essence tegenkwam was ik ontzettend benieuwd om hem te proberen! De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren, ik heb gekozen voor de wat meer champagne tint in de kleur 10 ‘Look on the bright side’.

DSC_1013
De highlighter zou een creamy finish moeten hebben die wanneer je hem aanbrengt zich vervormt tot een poeder. De kleur is vrij licht en sprankelend.

DSC_1018
DSC_1013

Wanneer je de highligher aanbrengt voelt hij heel erg romig aan, echt als een creme. Maar even later word de substantie een stuk poederiger. Dit vind ik persoonlijk heel prettig werken omdat je de highligher zo beter kan blenden! De intensiteit van de kleur blijft wel!

DSC_0995.NEF
DSC_1034.NEF
De highlighter geeft een geel gouden kleur, hij is aan de warme kant. Erg mooi voor mensen die een warme ondertoon hebben. Door de structuur vind ik hem ook erg fijn om te gebruiken in de binnenste ooghoeken!

DSC_0995.NEF
DSC_1001

Ik ben heel erg tevreden over de highlighter, hij geeft echt een prachtige glans en blijft daarnaast ook nog eens ontzettend goed zitten. En zeker voor de prijs is het een echte budget topper! De highlighter is te koop bij Kruidvat & Trekpleister en kost 2.89 euro! Echt een koopje dus voor zo’n prachtig product!

Wat is jouw favoriete budget highlighter?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment