REVIEW: KIKO MILANO HEART SHAPED LIPSTICK


De limited editions van KIKO zijn altijd zo leuk! Ook dit keer komen ze weer met een hele unieke collectie. Toen ik deze lipstick tegenkwam in de winkel was ik meteen verkocht, hoe leuk is de vorm van deze lipstick? Het is een hartje! Echt zo schattig, en de kleur leek me ontzettend mooi. Vandaag ga ik hem voor jullie testen, lees je mee?


Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor dit product nog niets van KIKO in huis had, ik had eigenlijk geen idee waarom, want ik lees altijd veel over het merk. Nu is de winkel in Eindhoven altijd ontzettend druk, maar toen ik laatst in Tilburg was, waren er maar weinig mensen binnen en besloot ik dus even rond te neuzen!

De lipstick zit in een luxe huls, deze draai je open en daarna kun je pas de lipstick eruit draaien. Best handig tegen rondvliegende dopjes in je tas 😉 Ook het kartonnetjes is ontzettend leuk, de lipstick zelf zat nog verpakt in roze folie, echt een cadeautje om uit te pakken!Ik heb de lipstick in kleur 01, volgens mij waren er in totaal 3 kleuren! Hieronder zie de swatch, veelbelovend! De lipstick voelt lekker romig aan en is mat, ik ben heel benieuwd hoe hij op mijn lippen staat!


De kleur is toch koeler qua ondertoon dan ik dacht, ik vind hem mooi, maar helaas niet zo mooi als ik verwacht had, jammer!Ik vind het een erg mooie lipstick, maar helaas bij mezelf wat minder goed staan. Ik denk dat mensen met een roze ondertoon in hun huid deze lipstick beter zou staan. De lipstick is te koop bij KIKO winkels en online. Hij kost 6,95, best een goede prijs voor een mooie lipstick!

Wat vinden jullie van de kleur?

Volg je My Style Signature al op Facebook en Instagram?

Be first to comment