Review: Kruidvat Body Butters

Jaren ben ik al fan van The Body Shop body butters. En ik moet eerlijk toegeven dat deze naar mijn mening nog nooit zijn overtroffen. Maar wie weet komt daar vandaag verandering in! In vind de verpakkingen er in ieder geval al erg vrolijk en lekker uitzien! In de winter heb ik echt wel wat extra verzorging nodig, vooral mijn benen zijn altijd erg droog. Ik ga deze body butters dan ook enkele weken testen voor ik deze review online zet, zo kan ik beter bepalen of ze ook écht goed voeden.

DSC_1043.NEF
DSC_1023.NEF
DSC_1033.NEF

De geuren die ik heb gekocht zijn Honey Cacao Butter & Blueberry Lychee. Ik ben benieuwd of de geur ‘Honey Cacaobutter’ lijkt op de Honymania lijn van de Body Shop. Ik bel namelijk dol op deze geur! Verder vond ik de verpakking van Blueberry Lychee er erg zoet en leuk uitzien, dus ook deze heb ik meegenomen.

DSC_1037.NEF
De body butters zien er ontzettend romig uit!

DSC_1038.NEF
DSC_1039.NEF
Wauw, toen ik de verpakkingen opdraaide kwam er al meteen een erg sterke geur vanaf! Vooral de geur van Blueberry Lychee is erg overheersend en héél zoet! Yum! Zelf houd ik wel van wat zoetere geuren, meestal wissel ik wat verder in het najaar om met warmere geuren als kaneel en chocolade.

DSC_1040.NEF
     De ingrediënten van Blueberry Lychee

DSC_1041.NEF
           De ingrediënten van Honey Cacaobutter

DSC_1028.NEF
Wanneer ik de producten wil aanbrengen op mijn huid zijn ze wel wat minder romig dan verwacht. De structuur is eigenlijk moeilijk te omschrijven, het voelt een beetje gelly achtig. Wanneer je het product gaat uitsmeren wordt hij wel ineens erg ‘smooth’. Ik merk al meteen dan het product fijn is met uitsmeren en snel in de huid trekt.

DSC_1057.NEF
DSC_1059.NEF
3 weken verder; Ik heb de body butters nu een tijdje getest en ik moet zeggen dat ze echt super bevallen! Vooral de geur blueberry lychee is echt heerlijk. Ik moet wel toegeven dat ze producten niet echt zuinig in gebruik zijn, ik heb een potje al bijna op! De body butters van de Body Shop gaan een stuk langer mee, omdat je hier minder van nodig hebt. Verder trekken de butters erg snel in en verzorgen ze mijn benen goed. Ik ben erg tevreden over de werking! De Body Shop heeft er zeker een nieuwe concurrent bij.

DSC_1047.NEF

Ik ben super enthousiast over beide producten, en dit voor maar €2.50 per stuk! Vaak zijn er bij Kruidvat ook acties dat deze producten 1+1 gratis zijn, houd dit dus even in de gaten! De butters trekken erg snel in en de geur blijft de hele dag hangen. Wat mij betreft een echte budget topper dus!

Maak jij in de winter ook gebruik van body butter/lotion?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Twitter?

5 Comments

 • Beantwoorden oktober 22, 2014

  Beau

  Ik vind de bodybutters van het Kruidvat ook echt heerlijk! Ze hebben ook vaak nieuwe geurtjes!

 • Beantwoorden oktober 22, 2014

  Lauryn

  Aaah de verpakkingen zien er erg cute uit. Je hebt ook body butters van Treaclemoon, misschien ook iets om mee te vergelijken. Leuk!

 • Beantwoorden oktober 22, 2014

  Emily

  De producten zien er heerlijk uit! Het is ook geen geld, zeker als ze 1+1 gratis zijn. Ik wil ze zeker wel eens uittesten want ik heb het al bij meerdere bloggers voorbij zien komen!

 • Beantwoorden oktober 24, 2014

  Esra

  Ik ben hier zo benieuwd naar, lijkt me een heerlijke bodybutter! Ik volg je trouwens, leuke blog heb je! X

 • Beantwoorden november 4, 2014

  Vanessa

  Die met honing en cacao heb ik ook, vind hem heerlijk!

Leave a Reply