Review: L’oreal Colour Riche ‘Collection Exclusive’ Pure Reds

DSC_0053-001
DSC_0055-001.NEF
Vorige week ben ik terug gekomen van mijn zonnige vakantie op Aruba. Omdat Aruba erg veel Amerikaanse invloeden heeft, kun je er héérlijk beauty-shoppen. Er zijn veel producten te koop die wij in Nederland niet kennen, of de collecties zijn veel uitgebreider dan hier. Daarnaast zijn de prijzen ook een stuk voordeliger! Ik heb deze 3 pareltjes van L’oreal gescoord. De laatste maanden ben ik helemaal in-to de rode lipstick, en daarom heb ik voor 3 prachtige rode tinten gekozen! Vandaag review ik alle kleuren voor jullie!

DSC_0058-001
De kleuren die ik heb gescoord zijn, 401 Julianne’s red, 403 Eva’s red & 406 Zoe’s red. Alle drie de kleuren zijn mat, net als de huls van de lipsticks. Door de zwarte huls met gouden details geeft de lipstick echt een luxe gevoel, heel mooi!

DSC_0062-001
Julienna’s red is een echt rood rode kleur, redelijk fel en zomers. Eva’s red is wat warmer, en neigt wat meer naar het oud rood. Zoe’s red is een hele donker rode lipstick, prachtig voor het najaar en de winter!

DSC_0076-001
De swatches; de kleuren zijn prachtig gepigmenteerd en voelen erg romig aan tijdens het aanbrengen. Wat meestal niet het geval is met matte lipsticks.

Full face foto’s;

DSC_0067
DSC_0117
401 Julianne’s Red.

DSC_0068-001
DSC_0146
403 Eva’s Red

DSC_0069
DSC_0156
406 Zoe’s Red.

DSC_0057-001
DSC_0072-001
Deze lipsticks van L’oreal worden definitely mijn nieuwe favorieten! De kleur blijft zeker 4 uur perfect zitten, ook wanneer je eet of drinkt. Daarnaast zijn ze prachtig mat, en drogen ze mijn lippen maar minimaal uit in vergelijking met andere matte lipsticks. De kleuren zijn niet allemaal in Nederland verkrijgbaar, maar deze lijn kost hier €14,99 en is te koop in winkels met een L’oreal Paris schap. Met een 1+1 actie zijn de lipsticks in ieder geval een stuk voordeliger geprijsd! Voor mijn zijn deze lipsticks zeker een toevoeging aan mijn stash!

Wat is jou favoriete lipstick van dit moment?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Instagram?

3 Comments

Leave a Reply