Review: Lush Bubblegum Lip Scrub

DSC_0968
Wanneer je voor het eerste de deksel van dit product open maakt, komt er een héérlijke zoete geur vrij. Zo zoet, dat hij echt te vergelijken is met de roze bubblegum kauwgoms. Het liefste zou je het hele potje op willen snoepen. Maar doet dit product ook wat hij moet doen? Vandaag review ik de Lush lip scrub in de ‘smaak’ bubblegum voor jullie!

DSC_0962
De ingrediënten van de lip scrub zijn; Basterd suiker, Jojoba olie, biologisch, Methyl iononen, Smaakstof, Kleurstof 45410, Kleurstof 45380.

DSC_0963
Ik heb vrij vaak last van droge velletjes op mijn lippen. Wanneer ik een matte lipstick wil dragen is een lip scrub voor mijn echt essentieel, hierdoor worden mijn lippen glad en zacht. Voor de Lush lip scrub maakte ik gebruik van de lip scrub van the Body Shop. Deze was een stuk minder grof. Deze scrub is vrij grof, maar door de olie voelt hij toch erg prettig aan op de lippen. 

DSC_0977
DSC_0982
DSC_0986
Gebruik een vingertopje aan hoeveelheid scrub, en je hebt genoeg om je boven en onderlip geheel te scrubben. Masseer de scrub in op je lippen, veeg het overtollige product weg met een doekje of lik je lippen af. Je leest het goed, je kunt deze scrub ‘eten’! Natuurlijk niet het gehele potje in een keer haha!

DSC_0957
Ik ben erg te spreken over de lip scrub van Lush. Ik vind het product geweldig lekker ruiken en daarnaast doet hij erg goed zijn werk. Ben je fan van de snowfairy producten van Lush? Deze scrub ruikt bijna hetzelfde! De scrub kost €9.65 euro voor 25 gram. Hij is verkrijgbaar in de winkels van Lush en via de webshop. Ik vind hem absoluut het geld waard, dus ga hem zeker eens testen in de winkel van Lush!

Wat voor producten gebruik jij om je lippen zacht en velletjes vrij te houden?

WINACTIE: Omdat mijn blog 1 jaar bestaat en ik bijna jarig ben heb ik besloten om een winactie voor jullie te organiseren! De Dior ‘So Real’ zonnebrillen zijn deze zomer helemaal hot! Daarom verloot ik niet een maar twee lookalike zonnebrillen naar keuze via Instagram, voor jou en je vriendin! Je kan kiezen uit maar liefst 5 verschillende modellen!

Wil je ook kans maken? Klik dan hier

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Twitter?

Be first to comment