Review: M.A.C Soft & Gentle Mineralize Skinfinish

Finally, ik heb mijn eerste M.A.C. product! Ik twijfelde al een tijdje om iets van M.A.C. aan te schaffen, en wat dat dan precies moest zijn. Ik heb heel veel reviews gelezen en toch besloten om voor een highlighter te gaan. Daarom had ik Soft & Gentle op mijn wishlist gezet. Afgelopen weekend werd ik heel blij verrast bij mijn schoonfamilie toen ik een Douglas tasje zag voor sinterklaas. De welbekende highlighter Soft & Gentle behoort eindelijk tot mijn stash. Vandaag heb ik voor jullie een review!

DSC_0341

DSC_0362
DSC_0322
Ik vind het zo jammer dat M.A.C. de verpakkingen veranderd heeft, ik vond de vorige toch een net wat luxere uitstraling hebben. Toch geeft het doosje wat eromheen zit al een luxe uitstraling, stiekem is het dan natuurlijk nog leuker om zo’n product te gebruiken. De MSF’s (Mineralize Skin Finish) van M.A.C. zijn er in veel verschillende kleuren, zo zijn sommige als highlighter te gebruiken, maar zijn er ook MSF’s dit meer geschikt zijn als bronzer, poeder of blush. De verpakking sluit met een magneetje, erg fijn!

DSC_0326
DSC_0330
Soft & Gentle is een champagne kleurige highlighter met een prachtige glans, hij is alleen al super mooi om naar te kijken! Het doet me een beetje denken aan een planeet ofzo haha!

DSC_0340
De swatch; Soft & Gentle is een mooie champagne kleur met een zowel warme als koele ondertoon. Zo is hij dus met veel verschillende looks te combineren! De MSF bevat kleine glitters die zeker niet te grof zijn op het gezicht. Soft & Gentle is goed op te bouwen, en ook prachtig te gebruiken onder het wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoeken. Ik vind hem prachtig!

DSC_0349
Full face foto met Soft & Gentle;

DSC_0486
DSC_0503.NEF
DSC_0537.NEF
Look how pretty!

DSC_0356
DSC_0315

Ik ben ontzettend blij met Soft & Gentle! Sinds vrijdag heb ik hem al elke dag gebruikt, hij is zoveel mooier dan de highlighters die ik eerder had! De M.A.C. Mineralize skinfinishes kosten €29.50 en zijn te koop bij Douglas, M.A.C. store’s en counters in de Bijenkorf. Wanneer je twijfelt, ga echt een keer een swatch maken in de winkel, hij is het echt waard!

Wat is op dit moment jouw meest favoriete make-up product?

Volg je My Style Signature al via Bloglovin & Twitter?

10 Comments

 • Beantwoorden december 10, 2014

  wellnewss

  Jaa daar is ie dan! Wat een plaatje zeg. Snap wel dat je er zo enthousiast over bent. Xx Laura

 • Beantwoorden december 10, 2014

  Beau

  Mooooi! Ik heb ook niks van MAC omdat het gewoon te duur is voor me, maar het lijkt me wel heel leuk om er een keer iets van te kopen of krijgen 🙂

  • Thanks Beau! Het is inderdaad vrij prijzig, maar ik merk wel echt het verschil met budget merken. Maar natuurlijk maakt de uitstraling en het idee van een luxe product je mening al snel wat positiever! X

 • Beantwoorden december 10, 2014

  Esra

  Hij is zo moooi! X

 • Beantwoorden december 10, 2014

  Lauryn

  waaauw super mooi!

 • Beantwoorden december 10, 2014

  Sara

  Wat een prachtig product. Ik kan me voorstellen dat je hier echt super blij mee bent!

 • Beantwoorden december 10, 2014

  Fabienne

  Telkens als ik hem ergens voorbij zie komen vind ik hem even mooi, wat een plaatje! <3

 • Beantwoorden januari 29, 2015

  Jules

  Wat een mooie highliter! Wow! Ik ben zelf 12 en is het dan raar als ik al een MAC lipstick heb? Whaha ik sta nu bekend als ‘het meisje dat lipstick kocht voor 19 euro kocht’

Leave a Reply