Review: MAC Relentlessly Red

DSC_0003
Als er een merk is waar ik het liefst het hele lipstick schap van zou willen hebben, is het MAC. Vandaag review ik de kleur Relentlessly Red voor jullie. Deze lipstick vind ik geweldig voor het voorjaar of een feestje. Zeker omdat deze kleur erg fel is! Afgelopen zomer heb ik deze lipstick aangeschaft op Aruba, dit was dan ook officieel mijn eerste MAC lipstick!

DSC_0036
DSC_0022
Relentlessly Red is een retro matte lipstick, wat betekend dat de lipstick heel mat is op de lippen. Zoals alle MAC lipsticks zit Relentlessly Red ook in de bekende zwarte huls. Zelf vind ik matte lipsticks altijd net wat mooier dan glanzende, omdat ze ondanks de felle kleur toch iets minder ‘opvallend’ staan.

DSC_0038
DSC_0026
De swatch is heel erg fel! De lipstick van MAC zijn eigenlijk altijd heel erg goed gepigmenteerd, door het matte effect zou deze lipstick ook extra lang moeten blijven zitten. De kleur knalt in ieder geval al van mijn polsen af! Wauw!

DSC_0049.NEF
Full face foto;

DSC_0013
DSC_0030
Ik ben echt dol op deze lipstick! De kleur blijft zeker 3 uur zitten en zelfs na een maaltijd zit hij er nog goed op! De lipstick is wel wat uitdrogend omdat hij zo ontzettend mat is, maar het effect is heel mooi! MAC Relentlessly Red is te koop bij MAC counters in de Douglas & Bijenkorf, bij de MAC Pro store of online te bestellen.

Heb jij al een lipstick van MAC in je bezit? Zo ja, welke?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

2 Comments

  • Hij lijkt toch wel meer roze op de swatch dan op de foto van de lipstick zelf. Maar hij ziet er wel heel erg mooi uit!

  • Beantwoorden januari 6, 2016

    Mariska

    Super mooi! Wat mij met lipsticks -en dan ook deze- opvalt is dat de swatches altijd zo anders zijn dan het resultaat. Op je arm lijkt hij wel bijna roze, in de huls rood en op je lippen er tussenin! De struggles met lipstick. Hij staat je wel héel erg mooi!

Leave a Reply