Review: Makeup Revolution Londen ‘Hot Spice’ Blush Palette

DSC_0213
Afgelopen Februari was ik in Londen, en natuurlijk heb ik daar naast alle bezienswaardigheden de Superdrug & Boots niet overgeslagen! Wat was dat een walhalla aan mooie dingen, vooral toen ik voor het make-up Revolution schap stond! Na lang twijfelen welk product ik zou nemen (ik moest mezelf inhouden) heb ik besloten om voor een veelzijdig palette te kiezen. Ik heb dit prachtige Makeup Revolution ‘Hot Spice’ blush palette gekocht, en wat is hij pretty! Vandaag review ik alle kleurtjes voor jullie!

DSC_0236
Het palette bevat 8 kleuren die niet allemaal los een naam hebben, de kleurtjes hebben een warme ondertoon en zijn vrijwel allemaal mat. Naast 6 mooie blush kleuren zitten er ook 2 shimmer kleuren in het palette die perfect zijn te gebruiken als highlighter. Het palette zit in een mooie zwarte verpakking en in de deksel zit een spiegel, handig!

De swatches;

DSC_0241.NEF
DSC_0255
Deze swatches zijn van de eerste 4 blush kleuren uit het palette, allemaal super goed gepigmenteerd en absoluut niet korrelig! Ze brengen erg soepel aan. 

DSC_0240
DSC_0247.NEF
De laatste vier kleuren, waaronder de highlight kleur, Wanneer je de 3e kleur wat minder fel aanbrengt is deze ook prima te gebruiken als highlighter. Alle kleurtjes zijn ook weer prima gepigmenteerd en brengen net als de eerste 4 kleuren heel fijn en niet korrelig aan!

Look met het palette:

DSC_0393.NEF

DSC_0219
Wanneer je in Londen bent zou ik zeker eens een kijkje nemen bij het make-up Revolution schap, het palette is echt prachtig! Sinds ik hem heb gebruik ik hem bijna elke dag. Daarnaast is hij ideaal voor op reis. Ik heb bij Superdrug 6 pond betaald voor dit palette, dat is omgerekend ongeveer 8 euro. Maar in Nederland is het palette soms ook online verkrijgbaar.

Wat is jou beste ontdekking op make-up gebied van de laatste tijd?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

4 Comments

 • Wat een mooi palette! De kleuren zijn ook erg tof!

 • Beantwoorden juni 27, 2015

  Kim

  Ik vind dit zo’n mooi palet. Die moet ik ook hebben!

 • Beantwoorden juni 27, 2015

  Annie

  Leuk, deze staat op mijn wishlist voor wanneer ik wat meer cash heb haha
  Je kan m sowieso via hun eigen site bestellen, die verzenden ook naar NL. Maar op verschillende websites is die ook te koop, en soms verschijnt ie even in een Ici Paris.

 • Mooii palletje!

Leave a Reply