REVIEW: MAYBELLINE COLOR DRAMA LIP PENCILS

DSC_0077-001
DSC_0078-001
Steeds meer merken komen met wat meer ‘alternatieve’ lip producten, zoals lip pencils. Maybelline heeft nu de color drama lip pencils in het assortiment.  De pencils zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, ik review vandaag de kleuren Minimalist & In With Coral. Beide zijn leuke kleurtjes voor het voorjaar!

DSC_0080-001
De lip pencils zijn verpakt in een simpele zwarte huls, met als uiteinde een stuk gekleurd, die de kleur van de pensil aangeeft. De potloden kunnen gewoon worden geslepen wanneer ze bot worden, dit is wel wat minder praktisch dan een lipstick naar mijn mening.

DSC_0090
DSC_0094-001
De swatches; ik had verwacht dat dit product vrij droog zou aanvoelen, maar dit is niet het geval. De pecils gingen vrij romig over mijn arm en de kleuren zijn goed gepigmenteerd.

DSC_0094-002
Full face foto’s;

DSC_1147
Minimalist 
DSC_1159
In With Coral

DSC_0076-001
Ik ben vrij tevreden over de lip pencils, het enige minpunt waardoor ik de pencils denk ik minder vaak ga gebruiken is dat ze de best wel de velletjes op je lippen accentueren. Hierdoor pak ik toch sneller een wat meer romige lipstick erbij. De kleuren vind ik wel heel erg mooi, vooral de koraal kleur is erg leuk voor het voorjaar. De pencils kosten EUR 6,99 per stuk en zijn de koop bij alle drogisterijen die het merk Maybelinne verkopen.

Wat is jouw favoriete soort lip product?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment