REVIEW: NYX SOFT MATTE LIP CREAMS STOCKHOLM & CANNES


Al een tijdje was ik heel erg benieuwd naar de NYX Soft Matte lip creams. Sinds in in de fashion styling werk, werk ik vaak samen met makeup artiesten, en deze zag ik vaak voorbij komen. Toen ik enkele weken terug naar de nieuwe NYX winkel in Amsterdam ging heb ik twee kleuren uitgezocht om te testen, ik heb gekozen voor de kleuren C02 Stockholm & C19 Cannes.


Ik was nog opzoek naar een paar hele goede nude’s, aangezien ik qua rode kleuren al vrij voorzien ben haha 😉 Deze twee kleuren spraken me qua swatches op internet het meeste aan, aangezien mijn lippen van zichzelf vrij donker zijn, zijn de meeste nudes te licht voor me, ik houd dan toch iets meer van een neutrale tint die iets donkerder is dan mijn eigen lippen.


Tijdens het swatchen voelen de lip creams heel erg zacht en romig aan, een beetje fluweel achtig. Er komt meteen een heel goed pigment vanaf. En ook na het afhalen van de swatches blijf ik nog wat lipstick zien, een goed teken dat ze lang blijven zitten dus! De lip creams breng je aan met een soort spons applicator, dit vind ik zelf altijd heel fijn en precies werken.

Hieronder draag ik beide kleuren. Op de eerste foto Stockholm en de tweede Cannes.Ik ben echt ontzettend tevreden over deze producten. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken, ik vind ze heel prettig zitten, ik vind de kleuren mooi, en ze zijn mat zoals beloofd. Ook de prijs valt echt heel erg mee, ze kosten gemiddeld 7,50 op internet en je kunt ze oa. bestellen bij Douglas, en natuurlijk bij NYX zelf. Ik zag op internet al veel meer mooie kleuren voorbij komen, dus ik denk dat ik nog eens even goed ga kijken en er nog een paar ga uitzoeken!

Hebben jullie de NYX soft matte’s al eens geprobeerd?

Volg je My Style Signature al op Facebook en Instagram?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 Comments

 • Beantwoorden maart 7, 2017

  Marsha

  Mooie kleurtjes! 🙂

 • Beantwoorden maart 7, 2017

  Melike

  Ik heb deze al zo vaak voorbij zien komen en ik was zo benieuwd! Super mooie kleurtjes heb je gekozen. Ik moet nu ook maar eens naar de NYX store. Hij is niet echt in de buurt, maar volgens mij wel de moeite waard als ik het zo lees;)

 • Beide zijn heel mooi! Cannes is iets sprekender denk ik, staat je goed! Malou x

 • Beantwoorden maart 8, 2017

  Come-Moda

  Hele leuke kleurtjes!

Leave a Reply