REVIEW: ORIGINAL BEAUTYBLENDER MAKE UP SPONGE

DSC_0206
Jarenlang gebruikte ik eigenijk alleen kwasten om mijn make-up aan te brengen, ik had al vaak hele goede verhalen over de beautyblender gehoord, en ik heb eigenlijk geen idee waarom ik hem niet eerder had aangeschaft. Ik heb de spons nu ruim een jaar, en na intensief gebruik wil ik vandaag jullie mijn mening geven over dit sponsje, is hij het geld echt waard? 

DSC_0211
De beautyblender is er in verschillende uitvoeringen, maar dit is de originele versie. Het bekende roze ‘ei’. De spons gebruik je om oa. je foundation en concealer aan te brengen. Je moet hem nat maken voor gebruik, wat ik eigenlijk nooit doe. Ik vind hem droog ook erg fijn werken namelijk! De beautyblender verdeeld je make-up heel egaal en zorgt ervoor dat je foundation niet zichtbaar is! Ik ben heel erg te spreken over de spons, en eigenlijk gebruik ik mijn kwasten nooit meer.. 

DSC_0214
Je moet de beautyblender wel regelmatig even wassen, dit is ook een stuk hygiënischer. Ik zelf doe ik altijd met baby shampoo en warm water. Hier laat ik ben dan enkele uren in weken en erna kan ik alle makeup resten er gemakkelijk uit knijpen.

DSC_0217
De beautyblender is oa. te koop bij Douglas en kost 19,95 euro. Het is best duur voor een sponsje maar ik vind het hem meer dan waard, je hebt er jaren plezier van en het is een gemak wat je elke dag hebt! Ik ben echt super tevreden over de beautyblender!

Heb jij al een beautyblender? Wat is jouw mening over dit sponsje?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

1 Comment

  • Beantwoorden september 22, 2016

    Mariska

    Heb de originele in de mini-editie, vind die zo fijn! Wil ook nog eens de gewone halen 😀

Leave a Reply