REVIEW: Phytosun verstuiver Pietra & Extract

Iets wat ik al een lange tijd wilde proberen is een geur verstuiver. Zeker nu de wintermaanden eraan komen en ik meer tijd op mijn kamer doorbreng lijkt me dit erg prettig, vandaag test ik voor jullie de ‘Phytosun verstuiver Pietra‘.

Deze verstuiver is van het merk ‘Phytosun Aroms’ en je kunt er elke olie naar wens indoen, het merk biedt verschillende soorten olieën aan die elk een andere werking hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld olieën voor slaap, ademhaling & meer. Ik test het apparaat in combinatie met de olie ‘Slaap‘. Ik ben mega benieuwd wat ik ervan ga vinden!


Wanneer je het reservoir met water vult en hier enkele druppels essentiële oliën aan toevoegt komt er een lichte damp uit de verstuiver. Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver dit aromatische water. Het fijne aan de verstuiver is dat hij na 2 uur automatisch stopt, waardoor er precies genoeg geur in je kamer is verspreid en je ook niet constant eraan hoeft te denken om hem uit te zetten.

Naast dit vind ik ook de vormgeving echt prachtig, het geeft meteen een soort wellness gevoel in je kamer. Het apparaat is afgewerkt met mooie bruinen houten pootjes, wat een luxe uitstraling geeft. Het apparaat zelf is van een soort ‘marmer steen’ look, me like!Ik ben echt heel tevreden over dit apparaat, het is super gebruiksvriendelijk, hij voelt stevig en doet eigenlijk precies wat je ervan verwacht. De geur vind ik ook super, zeker niet te overheersend, maar erg subtiel. Natuurlijk kun je zelf doseren met de hoeveelheid olie, zodat je de sterkte kan nuanceren. Ik ben heel benieuwd om nog meer soorten olieën te proberen, het lijkt me heel chill om hiermee af te wisselen. Benieuwd naar alle Phytosun producten? Klik dan hier.

Dit artikel is in samenwerking met Viata. 

Be first to comment