Review: Rimmel ‘Keep calm’ lip balms

Toen ik een paar weken geleden tegen deze lip balms aanliep, deden ze me meteen denken aan de baby lips van Maybelline. Een gekleurde lip balm, in een fel gekleurde en vrolijke verpakking. Wat een snoepjes om naar te kijken! Ik heb echt al een overload aan verzorgende lip producten thuis, maar de verpakking was zo leuk dat ik ze niet kon laten liggen. Van deze lip balms zijn in totaal 4 versie’s te vinden in de schappen, hiervan heb ik er twee gekocht die ik vandaag voor jullie ga reviewen. 

DSC_0060.NEF
DSC_0061.NEF

Wat Rimmel zelf zegt over de lips balms;

– Deze lippenbalsem zorgt voor verleidelijke lippen om op te eten en biedt tegelijkertijd bescherming, verzorging en hydratatie.
– De voedende formule is verrijkt met hydraterende olie en kalmeert, verzacht en beschermt je lippen. Geniet tot vijf uur lang van heerlijk comfortabel aanvoelende en verzorgde lippen.

DSC_0069
Ik heb de kleuren 020 ‘pink blush’ & 040 ‘ rosé blush’. Beide kleuren zien er op het eerste oog redelijk fel uit, maar wanneer de formule overeenkomt met die van de baby lips zal de kleur niet zo fel zijn op mijn lippen. Dit komt vooral omdat het een verzorgend product is. 

DSC_0077.NEF
De swatches; de balsems geven een lichte kleur af, precies zoals verwacht eigenlijk. Een verzorgende formule met een lichte tint.

DSC_0082
De producten eenmaal aangebracht;

DSC_0170
020 ‘Pink Blush’

DSC_0180
040 ‘Rose Blush’

DSC_0064
Ik vind de Rimmel lip balms erg leuk bedacht. Helaas valt de werking me een beetje tegen, voor een lippen balsem vind ik ze lang niet verzorgend genoeg. Ze werken maar voor een zeer korte tijd, omdat de substantie niet erg vettig is. Van deze balsems hoef je dus geen intensieve werking te verwachten, maar om even snel tussendoor wat op je lippen te smeren zijn ze prima! De balsems hebben een licht zoete geur die moeilijk te omschrijven is. De balsems kosten 
3,49 en zijn te koop bij de drogisterij.

Welke producten gebruik jij tijdens het najaar om je lippen te verzorgen?

Volg je My Style Signature al via Twitter & Bloglovin?

3 Comments

 • Beantwoorden november 15, 2014

  wellnewss

  Wat jammer dat de werking wat tegenviel. Ze zien er wel heel leuk uit. Xx Laura

 • Beantwoorden november 15, 2014

  Vanessa

  Ze zien er leuk uit! Mijn droge lippen hebben meer verzorging nodig. Ik gebruik altijd een naturel lippenbalsem van Kruidvat of Action.

 • Beantwoorden november 15, 2014

  Sara

  Ze zien er erg liefelijk uit. Jammer dat de werking wat tegenvalt.

Leave a Reply