Review: Sleek Rose Gold Blush

DSC_0226
DSC_0230.NEF
Finally! Deze blush stond al een lange tijd op mijn wishlist, en ik heb hem eindelijk weten te bemachtigen! Na alle foto’s die ik op internet tegen kwam, moest ik hem hebben. Ik heb het over Sleek – Rose Gold. Een hele populaire blush. Deze blush moet een perfecte look-a-like zijn van Nars – Orgasm die meer dan 40 euro kost! Ik heb nooit eerder een product van Sleek gehad, dus ik ben ontzettend benieuwd!

DSC_0235.NEF
How pretty? Wat een prachtige kleur. Door het roze zijn heel veel gouden glitters te zien, wauw! De verpakking van de blush is mat zwart en voelt erg stevig aan, perfect dus als je hem mee op reis wil nemen.

DSC_0242

Wow! De blush is echt extreem gepigmenteerd. Het is dus slim om hem aan te brengen met een kwast waarvan de haartjes wat verder uit elkaar staan, zo kun je de blush subtiel opbouwen. De kleur is echt prachtig, ik vind deze blush echt perfect om het hele jaar door te dragen.

DSC_0546
DSC_0537.NEF

                                                                                                                                      Full face foto

DSC_0240.NEF
Ik ben echt zo ontzettend blij met de blush, hij brengt heel makkelijk aan, en de kleur is echt geweldig! Zeker voor de prijs is het echt een pareltje in je stash. De blush kost 5,50 en is te koop bij verschillende webshops online. Ik heb hem in Eindhoven gekocht bij BOQZ, maar deze winkel is helaas weg!

Wat is jouw favoriete blush van het moment?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

1 Comment

  • Beantwoorden december 25, 2015

    Nina Simplynspecial

    Ik heb deze ook sinds kort in mijn bezit, maar bedenk me nou dat ik ‘m nog niet uitgeprobeerd heb. Oeps! Ik vind ‘m zo mooi. En idd, heel jammer dat die winkel weg is. Ze verkochten leuke spullen.

Leave a Reply