REVIEW: SPRING MAKE-UP ESSENTIALS

De zon schijnt, en de lente is alweer in volle gang. Wanneer de zon meer gaat schijnen pas ik altijd mijn make up look iets aan. Vandaag review ik producten die ik van de webshop makeupshoppen.nl heb mogen ontvangen. Ik ben heel benieuwd!

L’oreal Paris – 001 Silencio
Wat mij betreft kun je niet genoeg ‘nude’ liptinten in je stash hebben, omdat deze eigenlijk overal bij passen. De L’oreal lipstick heeft een soort van spons applicator, wat ik nog niet eerder heb gezien, en ik moet zeggen dat dit erg fijn werkt! Je kunt goed doseren en het product ook lichtjes op de lip aanbrengen voor een mooi accent in je look.Maybelline 14 hours lipstick – 455 burst of coral 
Deze felle koraal roze lipstick is perfect voor de zomerse dagen, zeker wanneer je wat bruiner bent is zo’n kleur heel mooi. De lipstick voelt voor een matte heel romig aan en smeert goed uit, ook voelt de substantie erg fijn op de lippen, ik ben fan!


Use natural beauty – lip scrub 
Iets waar ik in het voorjaar echt niet zonder kan is lip scrub. Eigenlijk ben ik al jaren fan van de Lush scrub, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik deze ook heel fijn vind werken, zeker omdat de substantie wat fijner is, waardoor je hem gemakkelijk door de dag heen snel kunt gebruiken. Dat is met de Lush scrub toch net wat meer werk. Deze ga ik dus zeker in mijn tas doen zodat ik hem altijd bij de hand heb!


Rimmel exaggerate lip liner – 022 rapture
Lipliner is een product wat ik meestal niet gebruik om echt een lijntje mee om mijn lippen te zetten, maar eerder om de hele lip in te kleuren zodat mijn lipstick langer blijft zitten. Deze lipliner is erg zacht van structuur en droogt de lippen minimaal uit, waardoor het een erg fijne basis is onder een lipstick. De lipliner is gemakkelijk uit te draaien waardoor je dus geen slijper nodig hebt om het puntje weer scherp te maken, erg handig!


Ik ben mega blij met de producten en ik denk dat ze echt een toevoeging zijn aan mijn voorjaarsroutine. Laat de zonnige dagen maar komen!

Wat kan jij niet missen in jouw make-up stash in het voorjaar?

Volg je mij al op Instagram?

Be first to comment