Review: Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray

TONI_Fotor
Sinds ik enkele weken geleden naar de kapper ben geweest, kan ik echt een stuk meer met mijn haar. Ik heb lichte laagjes waardoor ik met een textuur spray meer volume in mijn haar kan krijgen. Na alle goede verhalen over de Toni&Guy ‘Sea Salt’ spray, wil ik hem zelf ook graag uittesten. Deze spray moet ervoor zorgen dat je haar stugger wordt, en je hierdoor het ‘Beachy’ hair kan creëren. Ik ben benieuwd!

DSC_0087_Fotor
De verpakking is van plastic, maar ziet er toch erg leuk uit! Het geeft me echt zo’n zomers gevoel haha. Je kunt het product zowel op handdoek droog of op geheel droog haar gebruiken. Door met je vingers het product in je haar te fixeren ontstaat er een warrig effect, en komt er meer volume in je haar.

DSC_0095_Fotor
TONI 2
Ik vind het product echt perfect werken. Wanneer ik het gelijkmatig over mijn haar verdeel, kan ik het echt heel warrig maken. Ik merk meteen dat het mijn haar erg stug maakt, maar absoluut niet vettig. Het product zorgt voor een hele nonchalante look, daar houd ik van! Ook ruikt de spray ontzettend lekker, heel subtiel. Het effect blijft alleen niet de hele dag zitten, in de loop van de dag moet je nieuwe spray aanbrengen om het effect wat op te frissen. Het is wel verstandig het product na het kammen van je haar aan te brengen, zo blijft het effect een stuk beter zichtbaar. Wanneer je de spray voor het kammen aanbrengt, is het warrige effect vrijwel weg.

SOEZENN
Ik ben heel tevreden met de Toni & Guy ‘Sea Salt’ spray. Hij zorgt er echt voor dat ik mijn haar beter in model kan brengen, en ik vind de geur echt heerlijk! De spray kost €12,99 en bevat 200ml. De spray is te koop bij alle verkooppunten van Toni&Guy, dus onder andere bij Kruidvat, Etos & Bol.com. Er zijn regelmatig acties op Toni&Guy, dus je hoeft het product eigenlijk nooit voor de volle mep te kopen! Een aanrader dus!

Wat is jou favoriete haar styling product?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Twitter?

4 Comments

 • Beantwoorden februari 15, 2015

  Fabienne

  Ik vind de sea salt spray ook heel fijn! Gebruik hem eigenlijk voornamelijk in de zomer.

 • Beantwoorden februari 15, 2015

  Romy

  Ik heb deze laatst ook in een goodiebag gekregen, moet hem nog testen..

 • Beantwoorden februari 15, 2015

  Beau

  Ik hoor zoveel goede dingen over seasalt-sprays, misschien moet ik het ook eens gaan uitproberen!

 • Beantwoorden februari 16, 2015

  wellnewss

  Deze lijkt mij ook wel heel erg fijn. Xx Laura

Leave a Reply