REVIEW: VALENTINO PARFUME VALENTINA

DSC_0203
Ik ben dol op parfum, inmiddels heb ik al heel wat flacons in mijn collectie. Mijn laatste aanwinst is deze geur van Valentino, genaamd Valentina. De parfum heeft een prachtige verpakking met een grote bloem, die me stiekem een beetje doet denken aan Daisy van Marc Jacobs. De flacon trok me zo erg aan dat ik de geur moest ruiken, en wow, wat is hij heerlijk!

DSC_0166
DSC_0188
Ik heb de flacon van 50 ML, EAU DE TOILETTE. De parfum heeft een bloemige geur, maar niet persee erg zoet. De geur is vrij zwaar en intens. De ingrediënten die in de parfum vinden kun je hieronder vinden.

DSC_0174
Ik vind Valentina een echte toevoeging aan mijn stash, de geur heeft een unieke geur die ik zo snel niet kan vergelijken met een andere parfum. De geur kost rond de 60 a 70 euro bij de meeste parfumeries, best wel aan de prijs, maar ik vind het hem zeker waard!

Wat is jouw favoriete parfum?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment