REVIEW: VICHY ‘SLOW AGE’ DAG & EYE CREME

Het gebruik van skincare gaat bij mij echt in fases, nu het weer wat kouder en droger is merk ik dat mijn huid toch wel wat voeding nodig heeft. Ik vind het fijn om een creme te hebben die voeding en verzorging in een keer kan bieden, zodat ik niet met meerdere potjes aan de slag hoef in de ochtend/avond. Vichy is een merk wat ik eigenlijk vroeger al gebruikte, en altijd erg fijn vond. Vandaag test ik de Vichy ‘Slow age’ dagelijkse eye en dag creme.


Wat me meteen opvalt is het de ‘pomp’ flacon bij de dag creme, wat heel handig en snel werkt, en waardoor je goed de hoeveelheid kunt doseren. De oog creme heeft een smalle opening, zodat je ook van deze een klein beetje uit de tube kunt halen, uiteraard heb je voor de ogen een stuk minder product nodig dan voor het hele gezicht.

Wat me meteen opvalt is de substantie, wanneer je deze opsmeert voelt het ontzettend fijn aan, zeker bij de oog creme, erg zacht en verfrissend! De dag creme is wat stroever, wat ik juist heel erg fijn vind, omdat hij ook heel fijn kan zijn als primer!

De dag creme

De oog creme 

Ik ben echt heel erg tevreden over deze twee producten, die zeker in combinatie samen heel fijn werken! Vooral omdat de verpakkingen zo handig zijn is dit toch een creme die ik er steeds weer bij pak, en even snel opsmeer. Ik voel dat mijn huid verzorgd aanvoelt en minder droog. Een heel fijn product voor zowel de winter als de zomer. Gebruik jij wel eens creme’s? Alle producten kun je hier shoppen.


Dit artikel is in samenwerking met Viata. 

 

Be first to comment