Shopping: Sale Favorites Summer ’14

Sale Favorites Summer '14

Het moment waar ik (en ik denk vele andere) zich het hele jaar op verheugen, de sale is weer begonnen! Op internet zie je zoveel leuke items voorbij komen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb voor jullie mijn favoriete sale items op een rijtje gezet.

Nude en pastel zijn een van mijn favoriete tinten, deze kleuren zijn makkelijk met elkaar te combineren, maar staan ook geweldig met printjes, denim of wit. Dit jasje van Mango doet me erg denken aan de Isabel Marant jasjes, het heeft een prachtige roze nude kleur, en is mooi afgewerkt met kraaltjes. Ook de tas van Marc by Marc Jacobs is een typisch nude item wat overal bij staat en is bovendien erg tijdloos! De Iphone case van Lanvin maakt me vrolijk, wie wil er nu niet zo’n leuk printje om z’n telefoon?

Veren geven me altijd een Boho/ Summer feeling, deze ketting van H&M sluit hier goed bij aan. Hij is nu in de sale voor 5 euro, ik zou deze ketting combineren met een mooie maxi dress op vakantie of een festival. Wanneer je je dan toch op een tropisch eiland of festival bevind komt een zonnebril ook altijd goed van pas. Dit model is van Mango en heeft een rond Cat Eye model, vooral in combinatie met de snake print vind ik dit erg chique staan! Ook de Kenzo sneakers geven me een zomers gevoel door de print met palmbomen.

De Leopard slip-ons zijn van het merk Mother of Pearl, dit merk maakt schoenen met geweldige printjes, deze variant behoort zeker tot mijn favorieten. De armband van Mango is op zichzelf staand al super mooi, maar ik denk dat hij in een ‘arm party’ ook super te combineren is.

Jasje – Mango / Iphone case – Lanvin / Slip-ons – Mother of Pearl / Sunnies – Mango / Armband – Mango / Sneakers – Kenzo / Ketting – H&M / Bag – Marc by Marc Jacobs

Heb jij al wat gescoord uit de sale?

Volg jij My Style Signature al op bloglovin? Hier komen als eerste mijn nieuwe artikelen online, en komende zaterdag mijn eerste outfit post! 

3 Comments

Leave a Reply