Shoplog: Fall/Winter items 15/16

hoi
De afgelopen maanden heb ik mijn herfst garderobe weer goed aangevuld met najaars items. Ik merk dat ik afgelopen winters vaker koos voor blazers en jasjes, en dit jaar toch meer naar truien en blousjes neig. Dit is volgens mij de eerste shoplog ooit waarbij ik geen jasjes heb aangeschaft! Vandaag heb ik daarom ook een shoplog voor jullie met alle items die ik de afgelopen maanden heb gekocht, en die ik dit najaar met veel plezier ga dragen.

DSC_0002
De houthakkers blouse gaan we dit najaar weer erg veel terug zien in het straatbeeld. Omdat een wat feller gekleurd model toch niet echt mijn ding is, ben ik voor een wat meer neutraal model van de Bershka gegaan. Het blousje is erg makkelijk te combineren, op een simpele zwarte jeans of zwart leren rokje. Ook is hij erg leuk open te dragen!

DSC_0003
Een spijkerblouse kan wat mij betreft in geen garderobe ontbreken. Het items is tijdloos, makkelijk te combineren en je kunt er veel verschillende looks mee maken. Ik combineer deze blouse los boven een nette broek, een ripped jeans, een rokje of onder een grove trui.

DSC_0006
De turtle neck trend vind ik echt top, heerlijk voor in het najaar! Daarom heb ik twee truien gescoord met een kol. De truien hebben een wat langer model, wat ik erg leuk vind! Omdat de truien geen mouwen hebben combineer ik ze graag met een stoer leren jasje, een ripped broek en mijn Isabel Marants. De kaki groene trui komt van Bershka.

DSC_0007
Naast het groene model heb ik bij Primark dit bordeaux rode model gevonden. Een prachtige kleur voor het najaar!

DSC_0017
Mensen die mijn langer kennen weten dat ik DOL ben op streepjes! Wanneer ik iets in de winkel zie hangen met streepjes trekt dit eigenlijk altijd mijn aandacht. Streepjes zijn klassiek, tijdloos en op oneindig veel manieren te combineren. En daarnaast vind ik ze ook altijd heel leuk staan. Wanneer je in mijn kast zou kijken zul je erg veel items met streepjes tegenkomen, maar ik heb er eigenlijk nooit genoeg. Dit shirtje komt van Primark en was echt maar 4.50! Super leuk en echt een koopje dus!

DSC_0010
Ik ben DOL op hoedjes! Het liefste draag ik er elke dag een en heb ik ze in zoveel mogelijk verschillende kleuren. Toen ik door de stad liep stuitte ik op dit donker blauwe model van Pièces, deze kleur had ik nog niet in mijn collectie en vond ik erg leuk staan! Deze heb ik dus ook meteen meegenomen.

DSC_0011
Van warme dikke truien krijg ik echt nooit genoeg. Vooral met dit koude weer draag ik er graag een wanneer ik naar school moet, of gewoon thuis aan het werk ben. Dit model komt van Primark en is van Mohair. De trui voelt echt extreem zacht en zit erg lekker! De kleur vind ik ook echt typisch herfst, en ga je dit najaar veel terug zien.

DSC_0020

Ennnnn.. Nog meer streepjes! Dit shirtje van Mango heeft een heel leuk effect met de twee verschillende soorten streepjes. Hij is erg makkelijk te combineren. Alleen al op een leuke zwarte skinny en een paar sneakers is je outfit al af.

DSC_0013
Deze blouse en ik waren liefde op het eerste gezicht. De kleur, de details, de stof, ik vind hem echt geweldig! Je kunt hem zowel netjes, stoer als bohemien combineren en ik heb hem dan ook al erg vaak gedragen! De suède look items zie je komend najaar veel terug. Komende zondag komt er een outfit post met deze blouse online.

DSC_0015
En.. nog een trui! Een ‘simpel’ zwart model van Mango met ontzettend mooie details op de schouder. De trui is hier op zo’n manier geweven dat het echt een stoer effect geeft wanneer je hem draagt. Ik combineer hem vaak met een kaki groene broek, mijn Isabel Marants, en een witte blouse eronder.
DSC_0023
Dit shirt is een van mijn favoriete aankopen uit de shoplog. Het shirtje komt van Zara en heeft een mooie dikke stof waardoor hij wat meer boxy valt. Aan de achterkant heeft die shirtje een zilveren rits. Ik vind hem echt fantastisch!

DSC_0025
Dit ‘boho’ blouse komt ook van Zara. Ik zag hem hangen, en vond hem meteen echt geweldig. Je kunt hem zowel off schouder als normaal dragen en is ontzettend leuk om een simpele jeans of juist in de zomer tijdens een festival wanneer je het draagt op een ripped shortje.

DSC_0027
Deze witte blouse heb ik gekocht bij Mango. Op het eerste gezicht lijkt het een simpele witte blouse, maar hij valt vrij oversized. De mouwen kun je heel leuk opstropen. Deze blouse draag ik ook graag onder een mooie trui, ik combineer hem dan zo dat het onderste randje van de blouse onder mijn trui uitkomt voor een speels effect.

DSC_0028
And last but nog least, 2 broeken. Ik ben echt een ramp met broeken kopen, omdat ik nooit zin heb om ze te passen haha! Ik was op glamour day in de stad en het was zo ontzettend druk.. Deze kaki groene broek is van Zara en heeft hele gave stiksels. Ik vind kaki altijd een erg mooie kleur en stiekem is het ook vrij makkelijk te combineren. Zowel nude tinten als zwart/wit tinten staan er mooi bij.

DSC_0033
Al langer was ik opzoek naar een broek die wat netter was, maar toch niet té netjes. Een beetje een stoerdere pantalon dus. Bij Mango stuitte ik op dit model, een simpele zwarte pantalon, van een mooie dikke stof. De broek heeft hele mooie stiksels aan de voorkant op de knieën en is onderaan de pijpen afgewerkt met zilveren ritsen. Ook de zakken aan de voorkant vind ik erg mooi! Ik combineer deze broek met een wat stoerdere top en sneakers om het contrast casual chique wat meer te maken!

Nou, dit was alles! Voorlopig ben ik wel weer even uit gewinkeld haha! Ik heb weer genoeg items waar ik volop mee kan combineren het komend najaar.  Ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankopen vinden.

Wat is jou favoriete aankoop van de laatste tijd?

Volg je My Style Signature al Facebook & Bloglovin?

4 Comments

 • Beantwoorden oktober 16, 2015

  Iep

  Wat een super leuke items!
  Jij bent zeker klaar voor de herfst/winter!
  Liefs Iep xo

 • Wat een toffe items 🙂 Vooral de hoed en die broeken vind ik leuk. Streepjes blijven hier ook favoriet.

 • Wat een leuke shoplog! Ik vind je blousjes heel tof!

 • Beantwoorden november 25, 2015

  Lonneke

  Onwijs leuke aankopen heb je gedaan! Vooral het gestreepte shirtje van de Zara met de rits vind ik erg mooi. Liefs.

Leave a Reply