SHOPLOG: Zara, River Island, H&M, Primark ECT.

DSC_0147
Whoeh! Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie. Aangezien het najaar al weer dik is aangebroken, heb ik in de afgelopen weken weer wat leuke nieuwe items gescoord. Vandaag laat ik jullie de items zien die ik bij Zara, River Island en Primark heb gekocht. Kijk je mee?

DSC_0076
Groen Zara rokje
Ik ben de laatste tijd helemaal in-to de rokjes en jurkjes. Sinds ik mijn over-the-knee laarzen heb gekocht, draag ik deze steeds meer. Dit rokje is van Zara TRF en was echt liefde op het eerste gezicht. De kleur vind ik echt prachtig, en daarnaast is het model ook heel makkelijk te combineren.

DSC_0086
Zara lace shirt
De tops met veters zijn helemaal hot. Nu ben ik zelf niet zo van de té diep uitgesneden versie’s maar deze van Zara is erg leuk! De top is van een rib stof en zit echt ontzettend lekker. Ook deze komt van de TRF afdeling.

DSC_0089
Graphic Zara shirt
Dit shirtje vond ik meteen al geweldig! De print is fantastisch en het model is ook erg leuk, het shirtje is van een stevige ‘boxy’ stof waardoor hij heel mooi valt!

DSC_0092
Kanten H&M shirt
Normaal draag ik vrij weinig kanten items, omdat ik het soms toch wel ‘tuttig’ vind staan. Zelf combineer ik zo’n item dan als snel met een stoerder item als een ripped jeans. Deze kanten top van H&M Divided is echt prachtig. Het model heeft een klein colletje en heeft een prachtige bordeaux rode kleur.

DSC_0094
Striped Zara shirt
Dit shirtje vind ik echt heel leuk, alweer streepjes, maar dan net wat anders! Het shirtje valt redelijk los en heeft een symmetrische print. Hij staat heel leuk onder een leren jasje, maar in het voorjaar is hij ook makkelijk te combineren!

DSC_0098
Graphic Zara shirt
Bij dit shirtje ben ik ook voor de print gevallen, zo speciaal! Net als het andere Zara shirtje is ook dit shirt gemaakt van een stevige stof en valt dus erg mooi. Het shirtje heeft een klein colletje waardoor ik hem erg chique vind staan.

DSC_0101
Basic Primark shirt
De laatste tijd vind ik eigenlijk vrijwel niets meer bij de Primark, op wat enkele sieraden na. Dit shirtje vond ik wel heel leuk, vooral door de kleur! In de zomer is hij leuk los te dragen maar nu vind ik hem leuk om met een rokje en jasje te combineren.

DSC_0103
River Island studded dress
Dit jurkje zag ik in de webshop van River Island staan. Eigenlijk heb ik nog nooit bij River Island een miskoop gedaan en daarom besloot ik hem te bestellen, en ja hoor, hij zit echt geweldig! Het jurkje is van een stevige maar toch soepelvallende stof en valt heel mooi om het lichaam. Hij is leuk voor de zomer en om nu te combineren met hoge laarzen en een leren jasje.

DSC_0111
H&M Conscious Denim Jumpsuit
Toen ik deze jumpsuit zag hangen in de winkel, ben ik hem meteen gaan passen. Vorig jaar had ik een soortgelijke jumpsuit gezien van G-star, maar uiteindelijk heb ik die nooit gepast. Toen ik deze zag hangen ben ik dit dus wel meteen gaan doen! En hij zit echt perfect, het stofje is erg soepel en zit zeker niet stug. Ik combineer deze met een paar leuke sneakers en je bent eigenlijk al ready-to-go!

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

11 Comments

 • Beantwoorden december 16, 2015

  Kim

  Wat een leuke items!

 • Beantwoorden december 16, 2015

  rochella

  Hoi Frederique,

  De items die je hebt gekocht zijn erg leuk, vooral de jumpsuit vind ik heel erg tof. XOXO

 • Beantwoorden december 16, 2015

  rochella

  Hey Frederique, ik vind de kleding die je hebt gekocht erg leuk. Vooral de jumpsuit vind ik erg tof! XOXO

 • Beantwoorden december 16, 2015

  alexa

  wat een leuke tops en dat groene rokje vind ik ook erg leuk!

 • Beantwoorden december 16, 2015

  Marijn

  Toffe dingen heb je gekocht! Ik vind vooral het graphic shirtje van zara en de jumpsuit tof. Ik houd ook mega veel van rokjes en jurkjes, haha.

 • Beantwoorden december 16, 2015

  Julie

  Super leuk rokje! Hoe duur was die?

 • Je hebt echt leuk geshopt 😀 Alles ziet er super leuk uit!

 • Beantwoorden december 17, 2015

  Dionne

  OEEH! leuke aankopen!

 • Beantwoorden december 17, 2015

  Mandy

  Allemaal super leuke aankopen! Vooral de rode kanten top, de zara shirtjes met print en de jumpsuit vind ik echt heel mooi!

Leave a Reply