SHOPPING: 5 SWIMWEAR TRENDS SUMMER ’17

Yessss, de lente is weer begonnen en de eerste mooie dagen hebben we al achter de rug. Ik krijg helemaal zin in de zomer, en een van de eerste dingen waar ik dan aan denk is, SWIMWEAR! Ook op het gebied van bikini’s, badpakken en strand kleding zijn er elk jaar weer trends te ontdekken. Vandaag wil ik jullie de trends van het komende seizoen laten zien. Kijk je mee? Al het swimwear uit dit artikel kun je shoppen in de webshop van Hunkemoller via deze link!


1. SPORTY VIBES
De eerste trend die we komend voorjaar veel tegenkomen zijn de sportieve vibes, niet alleen in swimwear maar ook in kleding. Bikini’s die meer richting sportkleding gaan zijn helemaal hot! Super leuk om met elkaar te mixen en matchen, en ook nog een erg comfortabel!


2. CROCHET PARTY
Gehaakte items zagen we vorige zomer al veel terug komen, maar dit jaar gaat dat alleen nog maar meer worden! Bikini’s die helemaal gehaakt zijn, of juist met crochet details zijn helemaal in! Natuurlijk kunnen ze soms iets minder praktisch zijn wanneer ze helemaal gehaakt zijn, daarom kun je juist kiezen voor een bikini met enkele details in deze trend, wel zo handig als je ook lekker een duik wil nemen!


3. LACE ME UP
Veters zagen we ook vorig najaar al veel terug in kleding, maar nu komt deze trend ook helemaal terug bij swimwear, niet alleen veters die vast zijn gemaakt aan het topje, ook je broekje kan hele leuke veter accenten hebben! Veel bikini tops hebben dit najaar ook de accenten op de rug in plaats van de voorkant, super leuk voor de afwisseling!


4. WRAP AROUND
Wrap details waren op de catwalk niet weg te denken, blouses met wrap details, maar ook bikini’s. Een soort van extra bandje wat om je middel zit en een heel vrouwelijke uitstraling geeft! Daarnaast ga je deze wrap details ook vaak terug zien bij bikini broekjes, super tof!


5. SWIM SUITS ME
Badpakken zijn al enkele jaren steeds meer trendy, en zijn echt in opkomst. Voor veel dames een stuk meer comfortabel, maar badpakken hoeven zeker niet saai te zijn! Er zijn steeds meer trendy exemplaren op de markt in heel veel verschillende prints, stoffen en modellen, voor iedereen dus wel een geschikt badpak!

Ben je benieuwd welk swimwear geschikt is voor jouw figuur? Kijk dan even hier.

Wat is jouw favoriete trend, en zou jij deze trends zelf dragen?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

2 Comments

Leave a Reply