SHOPPING: AUTUMN HOME FAVORITES

Schermafdruk 2015-11-19 09.58.38
De laatste tijd ben ik ontzettend veel bezig met interieur. Sinds ik een nieuwe kamer heb vind ik het leuk om deze keer op keer net iets meer perfect te maken. Af en toe wat nieuwe accessoires kopen, een DIY project of juist een hele muur schilderen. Ondertussen ben ik al erg tevreden met mijn kamer, maar het zoeken naar leuke home spulletjes blijf ik ontzettend leuk vinden. Vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete home accessoires op een rijtje gezet.

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik DOL op cactussen, op mijn Instagram zie je deze vaak voorbij komen. Deze verslaving begint al vrij ernstige vormen aan te nemen want ik wil echt elke soort cactus hebben die er is haha! Zelfs heb ik laatst kaarsjes in de vorm van cactussen gescoord bij Flying Tiger. Naast cactussen ben ik ook dol op geur kaarsen, een kaars van Diptyque staat hoog op mijn wishlist, ik vind de vormgeving zo ontzettend mooi! Helaas kosten deze kaarsen rond de 50 euro.. Het schilderij vind ik ook super gaaf! Ik ben op dit moment nog op zoek naar een mooi schilderij, dit wil ik boven mijn bed hangen.

Ik ben ook dol op grafische prints en fluffy items, het kleed en de kussens passen hier perfect bij! Ik vind het leuk om moderne accessoires te combineren met vintage of vintage look items. Zo heb ik op mijn kamer verschillende items uit de kringloop staan, zoals een olielamp en camera’s. De lamp en camera uit deze collage passen hier ook perfect bij! Van leuke of inspirerende quote’s kan ik ook geen genoeg krijgen, ze geven toch altijd een leuke extra touch aan je kamer en je kunt ze op oneindig veel manieren toepassen! Zelf print ik vaak quote’s uit en stop deze in een fotolijstje, daarnaast heb ik een letter banner gekocht bij Xenos die je oneindig kan aanpassen met verschillende teksten.

Cactus – Weberbauerocereus / Kaars – Diptyque / Schilderij Prada Marfa – Beyond The Rack / Geometisch Kleed – Safavieh / Gouden sterren – Uttermost / Fluffy Kussen – High Fashion Home / Mandje – H&M Home / Camera – Lomography Lomo Instant / ‘Be Happy’ Schilderij – Ankit / Palm Placemat – Zara Home / Boek – Modemusthaves / Bureau Lamp – Home Decorators / Kussen – IKEA

Wat is jouw favoriete ‘Home’ winkel?

Volg je My Style Signature al op Instagram & Bloglovin?

5 Comments

Leave a Reply