Shopping: Autumn Wishlist

Schermafbeelding 2014-10-11 om 12.08.52

Pastel, klassiek zwart / wit en bordeaux zijn toch wel mijn favoriete najaarskleuren. De kleuren zijn geweldig met elkaar te combineren, zijn tijdloos en staan erg chique. Ik heb voor jullie mijn favorieten autumn items bij elkaar gezocht, aangezien ik al helemaal in de najaars stemming ben! Om te beginnen de prachtige bordeaux rode tas van Zara, wat een plaatje! Het model, de kleur, ik vind hem perfect. De tas is van echt leer. Deze tas in combinatie met het rokje van H&M vind ik ook super pretty. Ik draag vrijwel altijd broeken, maar ik moet van mezelf echt meer jurkjes en rokjes gaan dragen dit najaar! Het hoedje en de top van River Island zouden deze outfit helemaal afmaken. Ook de oorbellen van H&M passen er perfect bij, deze pareltjes kosten maar 7.99!

De nagellak van O.P.I heb ik al in mijn bezit, dit is toch wel een van mijn all time favorites, het lakje kan eigenlijk het hele jaar door! De enkellaarsjes zijn nu de de sale bij H&M voor maar 25 euro! Een tijdloos model, simpel maar toch met erg veel outfits te combineren. Ugg handschoenen zijn voor mij een echte musthave, ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten haha! Ik heb zelf de handschoenen al in de kleur chestnut, maar ik zou graag een zwart paar aan mijn collectie willen toevoegen, omdat dit toch het best te combineren is. Zoals gewoonlijk kan een jasje natuurlijk niet ontbreken, er zijn namelijk weinig dagen dat ik geen jasje draag. Eigenlijk wil ik niet weten hoeveel er al in mijn kast hangen, maar dit model van Zara kan er vast nog wel bij! Ik vind jasjes met bouclé stof altijd erg mooi, deze nette stof in combinatie met een stoer biker model vind ik geweldig!

Top – River Island / Enkellaarsjes – H&M / Rokje – H&M / Nagellak – O.P.I ‘My Vampire Is Buff’ / Oorbellen – H&M / Hoed – River Island / Tas – Zara / Jasje – Zara / Handschoenen – Ugg Australia 

Wat mag er niet ontbreken in jouw herfst garderobe?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin en Twitter?

5 Comments

Leave a Reply