SHOPPING: CURRENT BEAUTY WISHLIST

Schermafdruk 2015-12-14 19.10.42
Vandaag heb ik een beauty wishlist voor jullie. Op beauty gebied vind ik het leuk om af en toe een kwalitatief goed product te kopen waar ik langere tijd mee kan doen. Over de Kat von D tattoo liner heb ik al zoveel positieve verhalen gehoord, op dit moment gebruik ik zelf de super liner slim van L’ oreal Paris. Ik wil deze eyeliner heel graag zelf een keer proberen! Qua kwasten ben ik nog opzoek naar een gezicht kwast die mijn producten fijn aanbrengt en niet streperig. Ik ben zelf altijd wel fan van de buffer brushes. Zoeva heeft kwalitatief erg goede kwasten en deze ‘ 104 buffer’ wil ik graag zelf nog testen!

Een beauty blender staat al heel erg lang op mijn wishlist, en deze heb ik toevallig vandaag besteld. Hierover ga je dus binnenkort een review vinden op mijn blog! Make up revolution heeft prachtige palette’s voor een heel klein prijsje, op dit moment heb ik het ‘Hot Spice’ blush palette en deze bevalt me echt top. Een review hiervan vind je hier. Het is zo jammer dat dit merk zo moeilijk verkrijgbaar is in Nederland, bij sommige site’s is het merk wel online te verkrijgen. Dit bronzing palette ziet er ook echt prachtig uit met verschillende tinten en een highlighter.

Olympia is het nieuwe geurtje van Paco Rabanne, mijn vriendin heeft dit geurtje laatst aangeschaft en ik vind het echt een heel lekker geurtje! Ik wil deze heel graag aan mijn stash toevoegen. Ook de Anastasio Beverly Hills Dip Brow staat op mijn wishlist, omdat ik het lastig vind om te bepalen welke kleur ik graag wil, ga ik binnenkort bij Douglas om advies vragen.

Welke beauty producten staan er nog op jouw wishlist?

Kat Von D Tatto Liner / Zoeva kwast / Beautyblender / Revolution bronzing palette / Anastasia Beverly Hills Dip Brow / Paco Rabanne Olympia

Be first to comment