Shopping: Current Beauty Wishlist

Schermafbeelding 2015-01-20 om 20.44.35

Eerlijk is eerlijk, een mooi luxe make-up product is geweldig om te gebruiken. Alleen het uiterlijk maakt me vaak al ontzettend vrolijk, no matter what het product is haha. Vandaag deel ik mijn beauty wishlist met jullie. Want sinds ik de highlighter Soft & Gentle van MAC heb zie ik echt hoe mooi zo’n luxe product kan zijn! Het Naked palette is echt geweldig, alles wat je nodig hebt zit erin, een blush, highlighter & bronzer. Maar daarnaast ook mooie oogschaduws, een lidkleurtje, mascara en eyeliner. Perfect toch? En super handig voor op reis!

Zoals je kunt zien ben ik echt gek op rosé gouden verpakkingen, dit geeft me een echt luxe gevoel en het ik vind het een ontzettend chique kleur! De kwasten van ZOEVA staan ook hoog op mijn wishlist. De kwasten staan bekend om hun kwaliteit, maar deze zien er ook nog een fantastisch uit! Ook het geurtje van Chanel wil ik graag in mijn bezit hebben, de geur is heerlijk vrouwelijk maar toch anders dan anders. Ik raad je zeker aan om hem eens te gaan ruiken in de parfumerie! Naast alle rosé gouden verpakkingen is het natuurlijk ook leuk om deze kleur ook echt aan je look toe te voegen, de nagellak van NARS is daar perfect voor, een prachtige kleur!

Komende week vertrek ik richting Engeland, en ik hoop zeker een van deze mooie producten te kunnen scoren! Heb jij nog tips voor winkels in Londen? Of gave plekjes? Let me know!

Urban Decay – Naked on the run palette / Nars  – Pastorale Rose Gold Nailpolish / Bobbie Brown – Shimmer Brick Nectar / Yves Saint Laurant – Touche Clat – Rose Gold / Chanel Parfume – Mademoiselle / Zoeva – Rose Gold Bursh Set / Hourglass – Ambiant Lighting blush palette

Wat staat er op jou beauty wishlist?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

2 Comments

  • Beantwoorden februari 22, 2015

    Leen

    Dat blush palet ziet er echt prachtig uit !

  • Beantwoorden februari 22, 2015

    Romy

    Wauw, wat prachtig! Dit is ook helemaal mijn ding. Ik wil nog graag wat Essie lakjes in lentekleuren.

Leave a Reply