SHOPPING: CURRENT HOME WISHLIST

schermafdruk-2016-09-13-14-10-11
Nu het weer najaar gaat worden, krijg ik altijd de neiging om nieuwe home spulletjes te kopen. Je zit toch wat meer binnen, en ik vind het dan super leuk om mijn kamer gezellig te maken. Stiekem heb ik al veel te veel spullen, maar ik blijf maar leuke nieuwe items vinden altijd! Vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete home items op een rijtje gezet, wie weet kun je er zelf ook wat inspiratie uit halen!

Qua interieur winkels vind ik Zara home, Ikea, Xenos, H&M home en online winkels als VT wonen & Wehkamp erg leuk om items te shoppen. Ik houd heel erg van gouden en rose gouden accenten, lieve kleuren, veel groen en aparte items als een kleed met pailletten. Ik ben verslaafd aan het kopen van leuke notitie boekjes, ze hebben vaak zo’n leuke vormgeving dat ik ze ook graag gebruik als decoratie! Velvet is dit najaar helemaal hot, ook in je interieur, zo vind ik fluwelen kussens en kleden echt prachtig, vooral in warme kleuren!

Planten geven elk interieur een gezellig gevoel, ik ben zelf dol op groene planten als mooie bladeren, vet planten en cactussen. Ik ben helemaal niet van bloemen, eerlijk gezegd heb ik deze ook nog nooit gekocht. Ik vind planten veel mooier en daarnaast blijven ze ook nog veel langer staan (als je ze goed verzorgd, ik laat zelfs cactussen doodgaan).

Lijst plant – Potterybarn / Kussen stop – Bloomingville / Velvet kussen – H&M Home / Notitieblok – Kate Spade / Draadmand – H&M Home / Planten houder – Umbra / Mok met winpers – The Elisabeth Chronicles / Kleed – Jason Home / Tree – H&M Home / Klokje – Mench Living / Placemet – Monstera / Geurstokjes – Nest Fragerances / Vazen – H&M Home / Kaars – H&M Home / Sterren lamp – Vintage Letter Light Company

Wat vinden jullie van de items die ik heb uitgezocht?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment