Shopping: Home Wishlist

Schermafbeelding 2014-07-31 om 14.26.47

Op dit moment is mijn gezin druk bezig met verhuizen. Mijn ouders hebben een nieuwbouwhuis gekocht en het is nu zo goed als af! We mochten echt alles zelf beslissen tijdens de bouw, super leuk! Ik heb de afgelopen tijd al ontzettend veel spullen mogen uitzoeken voor mijn nieuwe slaapkamer, die nu alleen nog de finishing touch nodig heeft. De laatste tijd ben ik dagelijks aan het zoeken naar leuke spulletjes voor op mijn kamer, het is zo leuk om weer van voor af aan te beginnen en alles zelf te bepalen! Binnenkort als mijn kamer helemaal klaar is, maak ik hier nog een artikel over. Ik ga mijn kamer vrij simpel houden, met een industrieel randje.

Na wat zoeken op internet had ik weer zoveel leuke spulletjes gevonden dat ik deze graag met jullie wil delen! Ik wil mijn kamer een rosé gouden touch geven, dit vind ik het een ontzettend mooie en warme kleur. Deze kleur is op dit moment sowieso erg in, dus het is nu het juiste moment om spullen in deze kleur te kopen. Naast rosé goud, ga ik veel werken met natuur tinten, beige, wit en zwart. Ik ben helemaal verliefd op de Pols Potten kruk, de kleur, de vorm, hij is perfect. Ik wil hem gebruiken als bijzettafel. Missoni is een van mijn favoriete merken, de zig-zag print maakt echt alles leuk. De kleuren van dit kussen zijn zó pretty! Verder is mijn motto: ‘hoe meer fluffyness hoe beter’ haha, alles wat zacht is wil ik hebben. Het kleedje van Ikea is daar een goed voorbeeld van.

Kussen – H&M Home / Kruk – Pols Potten / Kandelaars – H&M Home / Kaarsenhouder – H&M Home / Haak – H&M Home / Schaaltje – H&M Home / Kleed – Ikea / Schapenvacht – Ikea / Kussen – Missoni Home / Tafel – Bloomingville

Wat vinden jullie van mijn home wishlist?

Je kunt vanaf nu My Style Signature ook volgen via Facebook!

2 Comments

Leave a Reply