Shopping: Sale Favorites Spring/Summer ’15

Schermafdruk 2015-06-20 15.03.30

Ik heb echt ontzettend veel zin in komende zomer! Er staan weer heel wat leuke dingen op mijn lijstje, oa. een vakantie naar Aruba! Daarnaast ga ik 3 dagen naar Solar festival. Deze vakantie ben ik ook weer jarig.. (daar ben ik stiekem wat minder blij mee haha!).

Daarnaast is de sale weer begonnen bij mijn favoriete winkels, en daarom heb ik vandaag mijn favoriete sale picks voor jullie geselecteerd! In de zomer ben ik dol op de bohemien stijl, en zachte pastel kleurtjes, dit geeft me echt zo’n festival/summer feeling! Beide jasjes zijn van Mango, lekker festival-proof! De sandaaltje zijn van het merk Finds wat oa. te koop is op Net-A-Porter, ze hebben nog veel meer gave modellen! Het denim gilet is een tijdloos item dat je eigenlijk het hele jaar door kan combineren, op een zwarte jeans, over een maxi-dress of boven een korter rokje of shortje. Maak de gehele look af met wat opvallende sieraden als deze oorbellen en ketting van H&M, nog lekker budget-proof ook!

De ring van Kenzo heb ik al langere tijd op het oog, ik vind hem zo gaaf, hij is de koop in de rosé gouden kleur en ik gewoon goud. De tas van Michael Kors vind ik ook echt pretty! De kleur is erg makkelijk te combineren en het formaat is ideaal voor een middagje shoppen. De jeans van levi’s is echt een klassieker, dit is het model 501 met wat korte pijpen, en een beetje een baggy boyfriend model, erg leuk om te combineren met een paar hakken zoals deze van H&M, om het stoere effect toch net wat meer chique te maken. Ik ben er altijd dol op om nette items met meer stoere items te combineren!

Fringe Jacket – Mango / Sandals – Finds / Watch – Marc by Marc Jacobs / Skirt – Mango / Top – Mango / Denim gilet – Madewell / Nude pumps – H&M / Earrings – H&M / Pink jacket – Mango / Necklace – H&M / Shimmer brush – H&M / Ring – Kenzo / Bag – Michael Kors / Jeans – Levi’s

Wat voor plannen heb jij voor komende zomer?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Instagram?

2 Comments

  • Beantwoorden juni 24, 2015

    Dionne

    Wat een leuke items! Die sandalen zijn mooi!

  • Beantwoorden juni 24, 2015

    Kim

    Wat een heerlijk lijstje! Ik zou graag nog wat neon items in mijn kast hebben.

Leave a Reply