SHOPPING: SNEAKER TOP 10

Schermafdruk 2015-11-27 15.14.04
Ik ben een echt sneaker meisje, ik kan niet genoeg paar hebben! Stiekem wil ik later een grote inloopkast met een heel rek vol met sneakers. Wanneer er een Limited Edition collectie uitkomt ben ik er altijd heel snel bij, mijn kast bestaat ook voor het grootste gedeelte uit sneakers! Vandaag heb ik voor jullie mijn 10 favoriete sneakers van dit moment op een rijtje gezet!

1. Adidas Tubular sneakers; Zo tof deze! Adidas komt de laatste tijd met steeds specialere modellen, dit gevlochten model vind ik zooo leuk. De sneakers zijn ook wat hoger waardoor het iets minder koud is om deze in de winter te dragen.

2. Nike Roshe Run green; De Nike Roshe Runs zijn al een tijdje in, zelf heb ik twee paar van deze sneakers en ik draag ze nog steeds regelmatig! Roshe Runs lopen echt ontzettend comfortabel. Nike komt steeds met nieuwe varianten en nu met een model met veel textuur, de kaki groene kleur vind ik ook heel mooi!

3. VANS Tesela; Toen ik deze sneakers voor het eerst zag moest ik zeker niet aan het merk VANS denken. Bij VANS denk ik al snel aan de canvas schoenen van een paar jaar terug, maar deze zijn erg leuk! Door de gevlochten structuur en de marmeren print zijn ze erg speciaal!

4. Nike Air Force 1 Suede; De Nike Air Force zijn hét nieuwe model van Nike. Ik vind ze ontzettend gaaf! De sneakers hebben een wat hogere zool en zijn verkrijgbaar in suède en leer uitvoering, in veel verschillende soorten.

5. Mason Garments Paloma black woven; Mason Garments vind ik ook een heel tof merk, ze hebben sneakers die rustig zijn, maar toch altijd een tof detail hebben. Mason Garments is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Aspact.

6. ETQ Mid Light Beige; ETQ is een vrij nieuw merk wat uit Amsterdam komt, ze hebben ontzettend gave sneakers en zijn onder andere te koop bij Aspact. De sneakers zijn qua model vrij simpel en tijdloos, maar dat is juist de reden waarom in ze zo mooi vind!

7. Adidas Stan Smith Leopard; De Stan Smith sneakers van Adidas zijn al een tijdje helemaal in. Nu komt Adidas met een lijn waarbij de sneakers een animal print hebben, niet alleen op de Stan Smith’s maar ook de Superstars zijn met dit printje verkrijgbaar. Heel gaaf!

8. Nike Air Huarache Print; De Nike Huarache’s zijn al een tijdje HOT! Ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen, met printjes, of geheel in een kleur. Ik vind deze sneakers erg tof omdat ze niet zo standaard zijn door de zool, helaas vind ik ze aan mijn voeten niet zo mooi staan omdat ze dan nogal lomp ogen! Maar met een kleine maat vind ik ze echt heel gaaf!

9. Kenzo Eye Printed; Kenzo staat niet alleen bekend om hun tijger truien, maar ook om het bekende ‘oog’. Deze sneakers staan vol met deze ogen, en hebben gouden details. Achterop is het logo kan Kenzo te vinden, ik vind deze sneakers heel gaaf omdat je er nog weinig mensen op ziet lopen!

10. Filling Pieces Mountain Cut; Filling Pieces is een merk wat ik nu ongeveer een jaartje ken, de sneakers staan dan ook al een jaar op mijn wishlist haha! Ik vind de manier waarop de veters zitten ontzettend tof. De sneakers hebben niet teveel poes pas maar zijn gewoon van goede kwaliteit en erg mooi! Ik twijfel alleen nog steeds welke ik graag wil hebben, ik vind deze in het bordeaux rood namelijk ook super mooi.

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

3 Comments

 • Beantwoorden december 27, 2015

  Evelien

  1, 2, 4 en 6 zou ik ook wel in mijn kast willen hebben!

 • Beantwoorden januari 6, 2016

  Claudia

  Die groene roshe runs zijn echt vet!!

 • Beantwoorden maart 11, 2016

  Ilse

  Ik ben net geen sneakermeisje, maar nummertje 7 met die luipaardprint vind ik echt tof!

Leave a Reply