Shopping: Winter Baby Blue

Schermafbeelding 2014-11-17 om 13.11.00
Baby blauw is wat mij betreft een van de mooiste kleuren in de winter. Niet zo standaard als zwart en grijs, maar toch makkelijk te combineren. Een baby blauw item kan je (simpele) outfit meteen een stuk opfleuren. Ik heb voor jullie mijn favoriete baby blauwe winterse items uitgezocht! Lekkere warme truien mogen in het najaar natuurlijk nooit ontbreken, de zachte kleur in combinatie met bijvoorbeeld een grof gebreide stof vormt een mooi contrast. Zo vind ik een baby blauwe kabel trui altijd erg mooi. De tas van Balenciaga is echt een plaatje, de gouden details geven me echt een winters gevoel. Ook een zonnebril kan voor mij in het najaar niet ontbreken, de zon staat laag dus deze komt vaak nog goed van pas. Al jaren zijn de aviators van Ray Ban mijn favorieten, ze passen overal bij en zijn super tijdloos!

Een baby blauwe winterjas is voor mij ook echt een musthave, zo mooi! Ik heb er al een die ik vorig jaar bij Zara heb gekocht, heel erg tijdloos en blijft jaren mooi. Daisy Dream van Marc Jacobs staat hoog op mijn wishlist, ik vind alle Daisy geurtjes ontzettend lekker ruiken. Sowieso eigenlijk alle geurtjes van Marc Jacobs! Wanneer je een duurder item als een jas of tas wat aan de dure kant vind, kun je natuurlijk ook accenten toevoegen door middel van je accessoires. Een mooie armband of ketting kunnen al veel voor je doen! Of denk aan een leuke muts, deze heb je in de winter toch nodig en is niet zo duur! Deze van Zara is €9.99.

Geruite trui – River Island / Beanie – Zara / Tas – Balenciaga / Blauwe sweater – River Island / Rokje – River Island / Sunnies – Ray Ban / Armband – New Look / Jas – Coast / Horloge – Ice Watch / Parfum – Marc Jacobs 

Zou jij baby blauwe items in de winter dragen?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

2 Comments

 • Beantwoorden november 19, 2014

  wellnewss

  Mooie items! Vooral die jas vind ik erg mooi. xx Laura

 • Beantwoorden november 23, 2014

  hilde

  Ik ben echt fan van het rokje en de jas <3 haha. Jammer dat die nog zo duur is :P!

  xx

Leave a Reply