STYLING: BEAUTYGLOSS PARTY

party fotoo

Afgelopen weekend was het grootste beauty evenement van Nederland, de Beautygloss party. Deze party is een weekend per jaar in de beurs van Berlage en georganiseerd door blogger Mascha van beautygloss.nl. Ik mocht meehelpen met het geven van workshops vanuit B Academy. Voor deze workshops konden bezoekers zich aanmelden. Vandaag heb ik een kort verslag van de party voor jullie!

IMG_8286
IMG_8287
IMG_8288

Ik mocht voor de party van start ging al naar binnen om alles klaar te zetten, echt heel apart om zo’n lege zaal te zien waar een uur later duizenden meisjes staan. De party was geheel in het thema Pastels, en alles was daarom ook ontzettend mooi aangekleed in deze kleuren, inclusief mooie ballonnen, een roze chocolade fontein en unicorns. Op de party vind je erg veel stands van verschillende (beauty) merken waar je allerlei producten en goodies kan kopen met korting. Daarnaast komen op het podium vele acts voorbij als haar tutorials, make-up tips en optredens.

IMG_8289
IMG_8290

Tijdens de workshops heb ik kleur & figuur analyse’s uitgevoerd, hierdoor kunnen de bezoekers die deze workshops hebben gevold met een nieuwe blik naar hun kledingkast kijken, en weten ze nu welke kleuren do’s en dont’s zijn. Ook heb ik tips gegeven hoe je het beste met kleding een figuur beter kunt laten uitkomen. Voor iedereen is zo’n analyse echt heel handig, je koopt gerichter kleding en koopt minder vaak iets wat je uiteindelijk niet gaat dragen!

IMG_8291

Ik vond het echt een hele leuke ervaring en heb echt een super dag gehad! Ik heb tussen de workshops lekker veel rondgelopen op de party en me prima vermaakt! Helaas was dit de laatste editie van de party.. Was jij ook aanwezig bij de Beautygloss party? Zo ja, Wat vond je ervan?

Volg je My Style Signature Styling al op Facebook & Instagram?

Be first to comment