SUMMER SEASON: FESTIVAL TOP 3

YESSS! Het festival seizoen gaat binnenkort weer van start en elk jaar is dit weer iets waar ik naar uit kijk. Vorig jaar was ik aanwezig bij 7th Sunday, Solar & The Flying Dutch. Dit jaar staan er al twee festivals op mijn lijstje, maar daar komen er vast nog meer bij! Vandaag zet ik mijn drie favoriete festivals voor jullie op een rijtje. Het lijkt me super leuk om jullie daar ook te zien!


LAKEDANCE
Lakedance wordt twee keer per jaar gehouden bij Aqua Best, vlakbij Eindhoven. Het festival vind plaats op 20 mei maar ook 12 Augustes. Een super leuke plek aan het water, wat meteen een echt zomer sfeertje geeft! Het festival heeft meerdere stages, dus voor iedereen wat wils, en natuurlijk ook super leuk om nieuwe artiesten te ontdekken! Er draaien verschillende bekende namen als W&W, Bingo Playerz en Firebeatz, maar ook kleinere namen. Ik ben sowieso 20 Mei aanwezig op het festival samen met mijn vrienden! Een kaartje kost 39,50.

7TH SUNDAY
Dit festival behoort zeker tot mijn favorieten, niet alleen qua stages en sfeer, maar ook zeker qua organisatie. 7TH Sunday is altijd erg georganiseerd en daarom ook super leuk! Je hebt een grote MainStage en verschillende kleine stages, met veel variatie aan muziek soorten. Er komen veel grote namen, maar ook kleinere artiesten krijgen een kans om te draaien, heel tof! Een kaartje kost 49,95.

SOLAR WEEKEND
Solar is echt het meest toffe festival waar ik ooit ben geweest, ik ben nu al twee jaar achter elkaar 3 dagen op de camping geweest samen met mijn vriendengroep, en de sfeer is er echt TOP! De sfeer op Solar moet je echt zelf proeven, het is heel anders dan andere festivals. Vooral als je ook op de camping zit, war iedereen ‘vrienden’ met elkaar is, is super gezellig! Een kaartje kost 120 euro voor 3 dagen, incl 2 dagen toegang tot het festival, een los kaartje voor de zaterdag of zondag kost 49,95.


Naar welke festivals ga jij dit jaar?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

SPON: Het stukje over het festival Lakedance is in samenwerking met Lakedance. 

Be first to comment