Tag: My Life In 20 Questions

Vandaag beantwoord ik de  ‘My life in 20 questions’ tag! Een tag met 20 random vragen over je leven. Op 2wmn zag ik deze tag voorbij komen.  Het leek me super leuk om deze ook voor jullie in te vullen, lees je mee?

Foto 05-09-15 15 29 59


1. Favoriete kleur?
Hmm, dat vind ik lastig! Qua kleding vind ik donkerblauw, beige en nude tinten altijd erg mooi, maar ook pastel kleurtjes zijn zo vrolijk! Maar over het algemeen denk ik toch dat donkerblauw mijn favoriete kleur is.

2. Favoriet getal?
8, ik heb geen idee waarom haha!

3. Droombaan?
Mijn droombaan is een baan waarbij ik zeker niet de hele dag op een kantoor zit, maar veel buiten de deur werk. Ik wil dolgraag veel reizen. Een eigen bedrijf in de mode, marketing branche lijkt me heel leuk!4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
In een grote stad als Amsterdam of Utrecht, ik ben absoluut een stads mens. Ergens afgelegen op een platteland wonen is echt niets voor mij, ik vind het fijn om tussen de mensen te zijn. Waarschijnlijk woon ik over een paar jaar nog gewoon in Nederland, maar op een andere mooie plek op aarde lijkt me ook geweldig!

5. Favoriete manier om te reizen?
Voor school reis is elke dag met het OV, maar toch vind ik de auto stukke fijner.

KERST-001

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Dat is een hele waslijst haha, ik ben dol op shoppen en afspreken met vrienden en vriendinnen! Ik ga bijna elk weekend op stap, dat vind ik gewoon super gezellig! Daarnaast vind ik het bezoeken van festivals, een pretpark of dierentuin ook super leuk, ik heb een seizoenskaart van Apenheul haha! Het laatste festival wat ik heb bezocht was de Flying Dutch en van de zomer ga ik nog 3 dagen naar Solar! Natuurlijk vind ik bloggen en bezig zijn met mode/fotografie ook heel leuk in mijn vrije tijd. Ook het bakken van lekkere dingen doe ik graag! 

Foto 31-05-15 19 52 05

7. Favoriete kledingwinkel?
ZARA! Absoluut. Daar vind ik altijd de meest mooie items! Daarnaast shop ik ook graag bij Mango, H&M, Topshop, River Island & De Bijenkorf.

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Bruno Mars! Ik wacht al tijden tot hij een keer naar Nederland komt!

9. Favoriete thee?
Appel/kaneel in de winter en gewoon appel in de zomer! Zo lekker!

10. Verzamel je iets?
Verzamelen is een groot woord, maar mijn kledingkast begint ondertussen wel uit te puilen.. Dat kun je ook een soort van verzamelen noemen toch?

11. Ik kan niet slapen zonder…
2 kussens!

DSC_3798

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Dat heb ik me al meerdere keren bedacht haha, ik zou meteen op internet een reis boeken naar Frans – Polynesië en daar alle atollen bekijken, denk dat dit ook wel bovenaan mijn bucketlist staat! Ohja, en natuurlijk een Chanel boy bag scoren!

13. Favoriete make-up merk?
Qua merken die in Nederland te koop zijn is Catrice qua budgetmerken toch wel mijn favoriet. Daarnaast zijn de collecties van MAC ook altijd prachtig! En de make-up van make-up Revolution vind ik ook top! 

14. Favoriete lekkernij?
Sushi, mag ik best als lekkernij rekenen toch?

15. Favoriete seizoen?
Lente, ik ben dol op ‘jasjes’ weer, en een lekker zonnetje!

16. Slaap je met je deur open of dicht?
Dicht, ik kan echt niet slapen als er licht mijn kamer binnenkomt!

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb echt heel lang getwijfeld of ik een blog wilde beginnen, ik vond het super leuk maar het kost ook ontzettend veel tijd. Ik was al erg actief op Instagram met het plaatsen van outfit foto’s en looks, en ik kreeg hier ook steeds vaker de vraag of ik een blog had, dus ongeveer een jaar geleden heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gewoon begonnen! En ik heb er tot nu toe nog geen enkel moment spijt van gehad.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Yes! Ik heb sinds kort weer een abonnement op de Glamour. En ik wil nog steeds graag een abonnement op de Linda & Linde Meiden!

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Toen zat ik nog beneden gezellig met mijn ouders voor de televisie, inclusief een wijntje.

DSC_0149
20. Favoriete parfum?
Daisy van Marc Jacobs! Absoluut de lekkerste geur in mijn stash. Binnenkort komt er trouwens een artikel met mijn favorite parfums online!

Zo, dit was de tag! Ik hoop dat jullie heb leuk vonden en nu iets meer over mij te weten zijn gekomen! Als je de tag graag zelf wil overnemen, doe dat dan zeker! Hoe zou jij de vragen van deze tag beantwoorden?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

Be first to comment