TRAVEL: IK GA NAAR ITALIË!

Yay, komende maandag vertrek ik naar Italië. Maar niet om zomaar even ertussenuit te gaan, ik ga naar Italië voor fotoshoots (HOE AWESOME?!). Al maanden zijn we bezig met de voorbereidingen en maandag is het eindelijk zo ver. Ik ga ruim een week richting het Como meer, en naar Milaan. Om precies te zijn ga ik 4 shoots doen daar, twee mode shoots (waaronder een shoot voor PUUR magazine, de zomer editie), een gestylde bruidsshoot, en een loveshoot. Zelf doe ik natuurlijk de styling, maar daarnaast gaan fotograaf Nienke van Denderen en MUAH Nathalie van der Ven met me mee!

palmboom
We verblijven in een AIR BNB aan het Como meer, in het plaatsje Ballagio. Zelf ben ik er nog nooit geweest en dus erg benieuwd! Als iemand tips heeft qua leuke hotspots, eettentjes etc. Let me know! 🙂

De aanleiding om naar Italië te gaan was een opdracht, maar om er nu voor 2 dagen heen te reizen is natuurlijk veel minder leuk dan er meteen een hele week naartoe gaan en meerdere shoots te doen! Een nieuwe omgeving is altijd inspirerend, en ik ben op dit moment volop bezig met de laatste voorbereidingen. Ik ga natuurlijk na mijn trip zeker een verslag online plaatsen, en natuurlijk de eindresultaten van de shoots!

Zijn jullie al ooit naar het Como meer geweest?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

2 Comments

Leave a Reply