TREND SUMMER 2017: OFF SHOULDER DRESSES


De off shoulder jurkjes zijn weer terug van weggeweest, en een grote trend deze zomer! En daar ben ik blij mee! Ze geven me altijd zo’n vrolijk en zomers gevoel. Daarnaast zijn ze op heel veel manieren te combineren. Niet alleen jurkjes, maar ook off shoulder tops zijn weer volop in beeld.  Draag een jurkje casual met een paar sneakers overdag, doe hem aan naar het strand met een paar leuke sandalen of chique met een paar hakken in de avond; je kunt er alle kanten mee op!

Vandaag heb ik voor jullie mijn favorieten uitgezocht op het internet, oa. van de webshop OTTO. Van effen tot prints, en van wit tot wat meer uitgesproken kleuren. Het eerste gele jurkje vind ik fantastisch, hij heeft een midi lengte, wat je ook erg vaak terug ziet, waardoor je hem heel klassiek kan stylen, bijvoorbeeld met een paar mooie leren camel kleurige sandalen en een bucket bag. Ook de felle kleuren zie je komend seizoen veel terug komen, zelfs in combinatie met print op print. Tropische prints als bladeren zie je veel in de winkels hangen, en zijn als je durft, ook nog eens heel gaaf om met elkaar te combineren!

V.L.N.R: Gele jurkje – B.C. By Heine / Groene jurkje – MANGO / Roze jurkje – H&M / Witte jurkje – RIVER ISLAND / Maxi jurk – RIVER ISLAND / Witte jurkje – AJC / Rode jurkje – H&M / Blauwe jurkje – Tom Tailor

Ben jij fan van de off-shoulder trend?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment