TREND: TOP 5 LAMMY COATS

schermafdruk-2017-01-04-13-03-32

Lammy coats zijn helemaal hot dit najaar, ik vind ze persoonlijk super tof en erg warm! De jassen zijn geïnspireerd op het merk Acne, maar deze liggen natuurlijk niet voor iedereen binnen budget. Er zijn zoveel soorten te krijgen, ik heb voor jullie naar mijn mening de meest toffe uitgezocht! De eerste jas is van Zara, een vrij bekende die in het begin binnen no-time was uitverkocht, maar nu weer volop in de winkels hangt. Het tweede model is van River Island, ik vind hem qua materialen van een erg mooie kwaliteit, daarnaast heeft hij in vergelijking met die van Zara een suede look. De derde jas is van H&M en kost maar 40 euro! Echt een koopje dus, hij is super zacht van binnen, ik heb er in de winkel al even aan staan aaien haha! De vierde jas is van Topshop, deze is ook verkrijgbaar in het khaki groen, welke ik ook super vet vind. De laatste is van Junarose, dit merk is iets lastiger verkrijgbaar maar ook zeer budget proof!

Wat vind jij van de lammy trend?

Volg je My Style Signature al op Facebook & Instagram?

Be first to comment