Unboxing: Special edition Prettybox

PRETTYBOX

Vandaag heb ik een hèle leuke unboxing voor jullie. Namelijk van de ‘special edition’ Prettybox. Voor deze box hoef je geen abonnement af te sluiten en de box is groter dan normaal, er zitten namelijk producten in te waarde van +- €100 euro! Je kunt op www.vakantieveilingen.nl op deze box bieden. Ik heb hem zelf gewonnen voor €11 inclusief de €5 die je standaard moet betalen aan Vakantie veilingen. Ik heb dus gewonnen met een bod van jawel, 6 euro! Voor ik de box kocht wist ik nog niet wat erin zat, er waren namelijk vrijwel geen artikelen te vinden over deze box. Ik heb dus ook geen idee of de inhoud van alle boxen hetzelfde is!

Wanneer je de box opent is hij super schattig verpakt met een roze folie, een strikje en een heleboel roze opvulling, super leuk!

DSC_0377

DSC_0390
Kijk nou hoe schattig!

DSC_0387

Er zit een kaartje bij de box met alle producten, uitleg en prijzen. Zo kun je precies zien hoeveel een product in de winkels kost.

DSC_0393
Sally Hansen – Diamond Strength nail color
Deze nagellak beloofd geen chips, hij moet ervoor zorgen dat je nagels sterker worden en dat ze niet splijten. En bovendien moet hij je nagels een prachtige glans geven. Ik ben benieuwd! Ik heb nog nooit eerder een nagellak van Sally Hansen gehad. Het lakje heeft een winkelwaarde van €9,99. De nagellak is full size.

DSC_0402-001
Benefit Cosmetics – It’s Potent! Eye cream
Deze crème is voor onder de ogen, hij moet zorgen voor een frisse blik in de ochtend en voor minder wallen. De verpakking is een miniatuur en heeft een waarde van €9,95.

DSC_0405-001

Sally Hansen Cuticle Massage Cream
Nog een product van Sally Hansen. Maar dit keer voor de verzorging van je nagels. Deze crème moet helpen tegen ruwe en gespleten nagelriemen. Door deze crème op je nagelriemen in de masseren moet hij zorgen voor een betere bloedcirculatie en moet hij de nagelgroei bevorderen. De winkelprijs van deze crème is €7,95, het product is een full size.

DSC_0410-001
DSC_0414.NEF
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer
Ook dit product is een full-size. Dit oogpotlood van Rimmel heeft een prachtige gouden kleur en is ook nog eens waterproof. Het potlood is uit te draaien en aan de achterkant zit een sponsje waarmee je je lijntje makkelijk kunt vervagen. Dit product kost €7,49 in de winkel.

DSC_0419.NEF
Jelly Pong Pong Fair Lashes Mascara
Wat een naam haha, ik heb eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord. Deze mascara is waterproof en beloofd een mooie krul. De verpakking is full size en de winkelwaarde is €18,95.

DSC_0429
So Susan Flutter Mascara
Deze mascara moet voor extra veel volume zorgen door een extra lang borsteltje en de extra stijve borstelharen. Deze mascara is ook geschikt voor dragers van contactlenzen! De mascara is full size en heeft een winkelwaarde van €15,99.

DSC_0433
DSC_0435.NEF
Unity Cosmetics Oogpotlood
Op de beschrijving van de Prettybox staat dat je of een oogpotlood of een lip potlood van dit merk ontvangt. Ik heb een oogpotlood ontvangen, in een prachtige groene kleur. Ik breng bijna elke dag oogpotlood aan onder mijn onderste waterlijn, en meestal ook nog eens groen. Dit product komt dus perfect uit. Ik vind de kleur er erg mooi uitzien. Dit potlood is ook full size en kost €8,50 in de winkel.

DSC_0439
DSC_0446
So Susan Liquid Powder Shadow Palette
Dit So Susan oogschaduw palette bevat 8 kleuren. De oogschaduw zien er vrij romig uit op het eerste gezicht en de kleuren zijn perfect voor het najaar. Ik vind het wel jammer dat de verpakking er redelijk goedkoop uitziet. Dit product is full size en heeft een winkelwaarde van €11,99.

DSC_0451
Colormates Powder brush & Eye shadow brush
Over deze producten ben ik helaas wat minder enthousiast. De kwasten voelen totaal niet natuurlijk aan, zijn hard, prikken en de haren vallen uit. Ik denk dat ik deze kwasten niet ga gebruiken. Ze voelen daarnaast erg synthetisch aan. Beide kwasten zijn full size en hebben een winkelwaarde van €6,99 & €5,99. Voor dat geld heeft Hema, Catrice of Essence toch echt betere kwasten!

DSC_0367
Dit was de gehele inhoud, de totale waarde ligt dus rond de €100,-! Stiekem vond ik het wel leuk om eens een soort van verrassing aan mezelf cadeau te doen. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de inhoud, want voor dat geld had ik in de winkel nog niet eens een mascara gekocht.  Wanneer je deze box wint op Vakantie veiligen wordt je automatisch geabonneerd op Prettybox, wanneer je geen abonnement wil raad ik je aan meteen te mailen. Dit heb ik ook gedaan en ik kreeg binnen 24 uur al bericht terug dat het geregeld was, top dus! De box is nog steeds te krijgen op vakantieveilingen.nl, succes met bieden! Vergeet niet even goed de voorwaarden te lezen. En laat het me zeker even weten als je gewonnen hebt op Social Media of als reactie onder dit artikel!

Wat vindt jij van deze Prettybox, ga je zelf ook een poging wagen hem te winnen?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Twitter?

2 Comments

Leave a Reply