What’s in my on-the-go makeup bag?

DSC_0033
DSC_0031
Wanneer ik naar school ga, een afspraak heb of de stad induik, heb ik dit tasje standaard in mijn tas zitten. Het tasje zelf is van Supertrash. Om te beginnen heb ik een matterende poeder bij me, je weet immers nooit of je s’ morgens naar de trein of bus moet rennen. Deze breng ik aan met mijn Hema poeder kwast, die ontzettend fluffy is en een geweldig formaat heeft. Verder neem ik altijd mijn Catrice Highlighter mee, deze is van een oude Limited Edition collectie en is echt ontzettend mooi! Ik neem vrijwel altijd twee lip producten mee, zo kan ik in de trein nog kiezen welke ik die dag wil dragen. Meestal mik ik er ‘s morgens nog een andere kleur bij, maar dit zijn de kleuren die ik het meeste draag. De lipstick is van L’Oreal Paris en heet ‘Dating Coral’, een mooi en fris koraal kleurtje, die eigenlijk overal bij past. Ik ben helemaal fan van de Rimmel Apocalips, omdat ze echt heel mooi aanbrengen en lang blijven zitten! De kleur die ik het meeste gebruik heet Celestial, omdat ik van mezelf vrij gepigmenteerde lippen hebben is dit een mooi nude kleurtje, altijd goed. Van de Rimmel Apocalips staat ook een review op mijn site.

Een body mist vind ik altijd fijn om mee te hebben, deze kun je in de loop van de dag lekker op doen, zodat je bijvoorbeeld na een lange schooldag toch een beetje een oppepper krijgt. Ik vind de White Musk body mist van de Body Shop echt heerlijk, deze geur kan eigenlijk het hele jaar door! Ik kan niet zonder mijn Super Slim Liner van L’Oreal Paris, wat mij betreft de beste eyeliner ooit. Je kan er ontzettend precies mee werken en het puntje droogt niet uit! Dit heb ik wel vaak met goedkopere eyeliners. Ik heb ook altijd een klein oogschaduw kwastje bij, voor als ik mijn highlighter plaatselijk wil aanbrengen. Als laatste neem ik altijd een oogpotlood mee, deze is van Maybelline, in de kleur 110 ‘Black Gold’. Meestal breng ik een smal lijntje onder mijn onderste wimper rand aan, en deze vervaag ik, voor een subtiel smokey effect.

Wat mag er niet ontbreken in jullie on-the-go makeup tasje?

Volg je My Style Signature al op Bloglovin & Facebook?

Bag – Supertrash / Color correcting powder – Catrice / Multicolour highlighter – Catrice / Lipstick – L’oreal Paris / Powder brush – Hema / Rimmel Apocalips / The body shop – White musk body mist / Loreal Paris super liner slim / Hema oogschaduw kwast / Maybelline color show eye pencil

10 Comments

 • Beantwoorden september 27, 2014

  Daniëlle

  Wat maak je toch prachtige foto’s! Leuk hoe je daar zo creatief in bent ♥
  Altijd wel handig zo’n standaard tasje met make-up producten kan je snel toch nog even iets bijwerken!

 • Beantwoorden september 27, 2014

  Thebeautydelivery

  Leuk artikel en erg mooie foto’s heb je er bij gemaakt!

 • Beantwoorden september 27, 2014

  Nailsbyfml

  jeetje! Je maakt echt mooie foto’s. Welke camera heb je en heb je tips?

  • Beantwoorden september 28, 2014

   Frederique Schenkels

   Wat lief, dankjewel! Ik gebruik de Nikon D3100. Of ik tips heb? Ik vind het zelf altijd leuk om verschillende achtergronden bij mijn foto’s te zoeken, en er diepte in te creëren. Ik fotografeer nu eigenlijk al een best lange tijd, dus ik denk dat blijven oefenen de beste tip is! X

 • Beantwoorden september 27, 2014

  Teddy

  Wat een leuke spulletjes en wat een prachtig tasje!

 • Beantwoorden september 27, 2014

  priscilla

  Wat een mooie producten! Het tasje heb ik ook, hihi. Mooie foto’s ook! 🙂

 • Beantwoorden september 28, 2014

  wellnewss

  Mooi foto’s en wat een leuke producten zitten er in jouw tasje. Ik heb standaard lippenbalsem en lippenstift mee, een mini mascara en dat was het eigenlijk wel. Ow ja en ik heb altijd een geurtje mee

 • Beantwoorden oktober 24, 2014

  Esra

  Mooie producten! X

Leave a Reply